3600 sistem nasıl?

Arkadaş bilmediğini ifade etmiş zaten. Yardımcı olmak yerine bu haha hihi tavırlar inanılmaz saçma geliyor.

Bunu söylemek yerine bahsettiğiniz sistem linkini atın buraya.

Hocam yanlış anlama seni aşağılamıyor veya kötülemiyorum ama arkadaşın 20k bütçesi varken benim attığım sistemden sonra seçilecek sistemlerdeki ekran kartının en az RX 6700 XT olması lazım 6650 XT değil.

Teşekkür ederim. Bu sistemin ömrü ortalama ne kadar olur?

1080p de 7-8 yıl var deniliyor.

Hocam yanlış anlama seni aşağılamıyor veya kötülemiyorum ama arkadaşın 20k bütçesi varken benim attığım sistemden sonra seçilecek sistemlerdeki ekran kartının en az RX 6700 XT olması lazım 6650 XT değil.
Aradaki fiyat farkı 6k sizin attığınız sistemin fiyat performansı oranı iyi değil. 20k bütçesi var diye bütçenin hepsini kullanmak durumunda değil. Belki elinde monitör de yoktur. Sonuçta bu işlerde bilgi sahibi olmadığını belirtmiş.

16 yaşındayım ve ilk defa masaüstü bilgisayarım olacak. Amatör olarak bir sistem topladım bunu değerlendirebilir misiniz? Topladığım sistem.

Düzenleme: Amacım sistemi evet hayır olarak puanlamak değil... Bu sistem kötü ise başka bir sistem önerir misiniz?

Bütçe 20-25 bin.

O sistemi almayın sakın monütörünüz var mı? Ona göre öneride bulunayım.

Elinizde monitör var mı? Varsa marka modeli nedir? @Sheri

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı