3600 sistemde YouTube kasıyor

Drozvenn

Hectopat
Daha fazla  
YouTube 1080p izlerken aşağı yukarı yapınca kasıyor. Sistemi alalı bir hafta dahi olmadı bu sorun geldi başıma.
Ekran kartı: GTX 1660 Ti OC
İşlemci: Ryzen 5 3600

Son düzenleyen: Moderatör:
CrystalDiskInfo programindan bakabilirsiniz. Internette videolari var.
1630456794693.png

Buyrun hocam
Aslında yaşadığın takılma sorununu video olarak burada paylaşsan daha net anlaşılır.
Hocam OBS indir falan derken uğraştırır. Varsa Discord adresinizi verin yoksa hemen OBS indireyim.

Şu adımları deneyerek bir scannow yapabilir misin acaba? Belki işine yarayabilir. Pek yardımcı olamadım kusura bakma umarım sorunun çözülür.
1630457345721.png

Olmadı maalesef hocam.
OBS ile kaydedip youtube ortamına aktarıp burada paylaşırsan herkes görür ve fikir belirtir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyrun hocam. Arkada ses çıkmış kusura bakmayın.

Eki Görüntüle 1154701
Olmadı maalesef hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buyrun hocam. Arkada ses çıkmış kusura bakmayın.

Hocam CMD'yi acarken sol tiklamak yerine sag tiklayin, yonetici olarak calistir deyin. Ondan sonra komutu uygulayabilirsiniz. Bu arada ben videoda bir yanlis goremedim. Ekran kaydinda ciktigina emin misiniz?

Hocam CMD'yi acarken sol tiklamak yerine sag tiklayin, yonetici olarak calistir deyin. Ondan sonra komutu uygulayabilirsiniz. Bu arada ben videoda bir yanlis goremedim. Ekran kaydinda ciktigina emin misiniz?
Teşekkürler hocam şu an tarıyor bakalım ne olacak.
1630458089881.png

Durum budur hocam. Ne yapmalıyım ?
Ekran kaydında evet tam çıkmamış. Ama sayfayı hareket ettirdiğimde Youtube 15 FPS e düşmüş gibi oluyor.

1630458089881.png

Ekran kaydında evet tam çıkmamış. Ama sayfayı hareket ettirdiğimde Youtube 15 FPS e düşmüş gibi oluyor.
Hocam eğer sizin için sorun olmaz ise Discord verebilirmisiniz ?

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1154702

Hocam eğer sizin için sorun olmaz ise Discord verebilirmisiniz ?
Bir sey yapmaniza gerek yok. Yeniden baslatmaniz yeterli. Eger hala devam ediyorsa ise yaramamistir, ki ben sahsen bununla duzelecegini dusunmuyorum.

Belki servise falan gondermeyi deneyebilirsiniz. Ama ondan once temiz bir format iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı