3600 sistemle Windows 11 kullanılmalı mı?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Selamlar dostlar, hem sürekli oyun oynuyorum, hem de askere kadar bıraktığım yayınlara devam ediyorum. Windows 11'e geçiş yaparsam bir performans gelişmesi görür müyüm?
Sistemim;
Ryzen 5 3600
MSI GTX 1050
16 GB Corsair LPX Vengeance 3600 MHz
MSI Mortar Max B450 Anakart
Hi Level 240 GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam denemek lazım ancak sisteminiz iyi bir sistem performansta kayıp olmaz ancak artma olur mu bilemiuyorum olmasa bile artık Windows 11'e geçilmeli ne de olsa güncel olan o dediğim gibi kayıp olmaz ama artma olur mu bilmiyorum

Güncelleme : win 11 hakkında pek bir bilgi sahibi değildim ve biraz araştırdım da oyun için pek iyi değil sanırım siz şimdilik kalın win10'da

Bu konuya bir göz atın, ben deneyimimi aktarmıştım.
Windows 11'e geçmek isteyenler için ön bilgi
Evet inceledim hocam, bir abim var sistemimiz benzer onda da 3700x ile GTX 1050Tİ kullanıyor. Bilişim müdürü yayıncılık yapıyor. Şirketlerdeki bir takım sanırım Monster laptoplarda çok iyi olduğunu söyledi bir çok yayıncıda 11 kullandığından bir araştırmak istedik. Durum nedir diye.
Eski oyunlar oynuyorsanız geçmeyin. Uyumsuzluk yapar. Gamepass oyunlarının birçoğu uyumsuz Windows 11 ile. Deadspace falan.
Sanırım vazgeçtim hocam bende. Eski oyunlar çok oynamam ama ara yüzde bile sıkınıtlıar var gibi duruyor.
Hocam denemek lazım ancak sisteminiz iyi bir sistem performansta kayıp olmaz ancak artma olur mu bilemiuyorum olmasa bile artık Windows 11'e geçilmeli ne de olsa güncel olan o dediğim gibi kayıp olmaz ama artma olur mu bilmiyorum

Güncelleme : win 11 hakkında pek bir bilgi sahibi değildim ve biraz araştırdım da oyun için pek iyi değil sanırım siz şimdilik kalın win10'da

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı