3600 TL akıllı saat önerisi

XboxBonobo

Decapat
Katılım
1 Nisan 2021
Mesajlar
190
Çözümler
4
Merhaba. Akıllı saat alacağım ancak kararsız kaldım. Görüşmeler yapıp stres oksijen gibi değerleri görmek istiyorum. Günlük kullanacağım.

Şu an düşündüğüm saat Xiaomi Watch S1 Active.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam pilden şikayet ediyorlar gerçekten öyle mi? Bende almayı düşünüyorum da güç tasarrufunda falan uzuyor mu pil ömrü?

Oyun falan oynayınca sarjı 3 saate anca gidiyor ama diğer etkenler 4 5 saat sürüyor zaten hızlı şarj oluyor.
 
1 gün dayanmazmı yani hocam.

Hocam pilden şikayet ediyorlar gerçekten öyle mi? Bende almayı düşünüyorum da güç tasarrufunda falan uzuyor mu pil ömrü?

Bende de Watch 4 Classic var. Benim kalp hızıyla, tansiyonla ya da egzersiz uygulamalarıyla işim olmuyor. Ben saati bildirimleri almak ve cevaplamak, telefon geldiğinde telefon görüşmesi yapabilmek için kullanıyorum. Şarjı 1 günden fazla gidiyor diyebilirim. Örneğin bu sabah şarjdan alırsam ertesi gün akşama kadar dayanıyor şarjı. Şarj etmekte mesele değil bence. Nasıl ki telefonu her gün belki 2 3 kere şarj ediyorsak saatide edersin. Ben genelde eve geldiğimde ya da gece yatarken koyarım şarja. Zaten gece saatle yatmak rahatsızlık verir bana. Uyku takibiymiş horlamaymış boş boş özellikleri de kullanmam. Umarım faydalı bir yorum yapabilmişimdir.
 

Geri
Yukarı