3600 TL GTX1660 Super sistem önerisi

Bomba PSU ve leğen kasa, kronik sorunlu SSD, tek kanal RAM ve S2H yerine düz H mobo. Sakın almayın, tek kelimeyle berbat. Bir de şaka gibi dolara kızın demiş, eğer parayı kronik sorunlu ve daha adam akıllı parça olmayan bir sisteme çar çur etmeseydin güzel bir sistem çıkardı ortaya. Peh.
Intel Core i3 10100F
Gigabyte B460M Gaming HD
WD Blue 250GB SSD
Zalman M3 Plus
FSP HydroK 500W 80+ Bronze
Adata XPG Gammix D30 2x8 GB 3000 MHz

Bu olur.
Hoam sence de SSD, anakart ve RAM'den kısıp 10400F almak daha mantıklı değil mi?

Bomba PSU ve leğen kasa, kronik sorunlu SSD, tek kanal RAM ve S2H yerine düz H mobo. Sakın almayın, tek kelimeyle berbat. Bir de şaka gibi dolara kızın demiş, eğer parayı kronik sorunlu ve daha adam akıllı parça olmayan bir sisteme çar çur etmeseydin güzel bir sistem çıkardı ortaya. Peh.

Hoam sence de SSD, anakart ve RAM'den kısıp 10400F almak daha mantıklı değil mi?
O zaman;

Intel Core i5 10400F
Gigabyte H410M H
Adata XPG Gammix D30 1x8 GB 3000 MHz
Zalman N5 MF
Patriot Burst 480 GB
FSP HydroK 500W 80+ Bronze

.

3600 TL.

10400F 3600'den oyunlarda daha performanslı bir işlemci. RAM sayısını 2x8 şeklinde yapsaydınız bir şey demeyecektim fakat yıl olmuş 2021 hala daha tek slot RAM öneriyorsunuz. Frisby markasının ürünleri elle tutulur ürünler değil. Size sıkıntı çıkarmadı diye kalitesiz bir markanın ürününü öneriyorsanız çıkın bu zihniyetten. Önerdiğiniz SSD kronik sorunlu. Umarım başkalarına böyle önerilerde bulunmazsınız.
Anakartın 2 slotu olduğu için sadece 1 tanesini doldurmak istedim ki ileride upgrade ederken RAM boşa gitmesin. SSD konusunda haklısın dostum dikkat etmemişim. Kasayı PSU dahil şekilde almak daha ucuz olacağından o şekilde araştırdım. Daha iyi markalar var evet ama fiyat farkı da mevcut. Bütçe zaten düşük. Yaygaraya gerek yok.

Anakartın 2 slotu olduğu için sadece 1 tanesini doldurmak istedim ki ileride upgrade ederken RAM boşa gitmesin. SSD konusunda haklısın dostum dikkat etmemişim. Kasayı PSU dahil şekilde almak daha ucuz olacağından o şekilde araştırdım. Daha iyi markalar var evet ama fiyat farkı da mevcut. Bütçe zaten düşük. Yaygaraya gerek yok.
Anakart hakkında çok bir bilgim yok o konuda haklı olabilirsiniz. 747 TL'den daha ucuza dahili PSU olmasa da daha güzel bir kasa bulunabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı