Memurken tıp okumak mantıklı mı?

ksosmanks

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar. Bir sorum var ben şu an ön lisans tıbbi görüntüleme teknikleri 2. sınıf öğrencisiyim(röntgen çekenler). Bu dönem sonu KPSS gireceğim. KPSS girip atanırsam(atamaları gayet iyi) ekstradan YKS hazırlanıp tıp okumak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Atandıktan sonra rahat rahat YKS çalışırım diyorum. Siz olsanız yapar mıydınız böyle bir şey?

Değil. Herhangi bir tam zamanlı işte çalışırken başka bir şeyi okumak yada çalışmak imkansız gibi bişey.

Değil. Herhangi bir tam zamanlı işte çalışırken başka bir şeyi okumak ya da çalışmak imkansız gibi bir şey.

Benim okuduğum bölüm çalışma saatleri açısından çok esnek atanabilirsem nöbet sistemi var mesela ayda sadece 7 gün tam zamanlı çalışıyorsun gibi gibi. Hayalimdeki asıl meslek o olduğu için denemek istiyorum ilerde.

Benim okuduğum bölüm çalışma saatleri açısından çok esnek atanabilirsem nöbet sistemi var mesela ayda sadece 7 gün tam zamanlı çalışıyorsun gibi gibi. Hayalimdeki asıl meslek o olduğu için denemek istiyorum ileride.

Hocam tıp da devam zorunluluğu var sizde sorun yaşayabilirsiniz, ayrıca gerçekten yoğun ve yorucu geçiyor ikisi arasında bitmez bir süreç gibi gelir. Ama şansımı denemek istiyorum derseniz neden olmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı