Bu ay sonunda aşağıdaki sistemi almayı planlıyorum, sizce nasıl? Herhangi bir uyumsuzluk var mı? Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. (NOT:Sistemi www.teknobiyotik.com adresinden almayı düşünüyorum.)
Hayır bir uyumsuzluk yok.Ekran kartını GTX 960 4G ile değiştirebilirsin bir araştır derim.
Şöyle bir uyumsuzluk farkettim: anakartın 2133 mhz ram destekliyor senin seçtiğin ram ise 2666 mhz.Aynı model ram'in 2133 mhz olanı var onu almalısın.
Daha iyidir falan demiyorumda oyunlara nvidia ekran kartları daha iyi optimize oluyor, güç tüketimide daha az üstelik.Benim fikrim tabiki bu söylediklerim.
Daha iyidir falan demiyorumda oyunlara nvidia ekran kartları daha iyi optimize oluyor, güç tüketimide daha az üstelik.Benim fikrim tabiki bu söylediklerim.
@MasterofTechnology Teşekkür ederim öneriniz için. Sizin söylediğiniz Z170A ile benim sistemimdeki H170-Gaming M3 arasında kararsız kaldım. Son olarak; ekstra bir işlemci soğutucuya ihtiyacım var mı? Teşekkürler.
6500 alacaksanız o anakartı alabilirsiniz. Fakat 2133 MHz destekliyor. K ibareli bir işlemci alacaksanız onu almayın. Görüntü mü performans mı siz karar verin.
H serisi anakartlara bi ısınamadım. H170 M3 yerine B150 M3 alabilirsiniz hem daha ucuz. 50 TL daha ekleyip Z170A pro almanız ilerde RAM frekansını arttırmak isterseniz işinize yarayacaktır.