3600 TL Monitör Dahil i5 6500 Sistem

beatmawe

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2016
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Bu ay sonunda aşağıdaki sistemi almayı planlıyorum, sizce nasıl? Herhangi bir uyumsuzluk var mı? Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. (NOT:Sistemi www.teknobiyotik.com adresinden almayı düşünüyorum.)

toplama.png
 
Hayır bir uyumsuzluk yok.Ekran kartını GTX 960 4G ile değiştirebilirsin bir araştır derim.
Şöyle bir uyumsuzluk farkettim: anakartın 2133 mhz ram destekliyor senin seçtiğin ram ise 2666 mhz.Aynı model ram'in 2133 mhz olanı var onu almalısın.
 
@MasterofTechnology Teşekkür ederim öneriniz için. Sizin söylediğiniz Z170A ile benim sistemimdeki H170-Gaming M3 arasında kararsız kaldım. Son olarak; ekstra bir işlemci soğutucuya ihtiyacım var mı? Teşekkürler.
 
H serisi anakartlara bi ısınamadım. H170 M3 yerine B150 M3 alabilirsiniz hem daha ucuz. 50 TL daha ekleyip Z170A pro almanız ilerde RAM frekansını arttırmak isterseniz işinize yarayacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı