3600 TL monitör dahil sistem

başçavuş

Hectopat
Kafamdaki sistem;

Ryzen 3 2200G
MSI RX 570 4GB ekran kartı
B450M-K anakart
Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHZ RAM
Adata 480 GB SSD

Kasa, PSU ve monitöre karar vermedim, ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence SSD yi çıkartıp 1 TB harddisk ekleyin monitör için İtopya ve Teknobiyotik e bakmanı öneririm. Alacağın monitör Freesync olsun mutlaka

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

100TL artıyor, ona da ne alacaksan artık :).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

100TL artıyor, ona da ne alacaksan artık :).

Hocam bu sistem bana çok garip geldi ya, normalden daha düşük FPS görünüyor. Bunu yorum olarak da yazdım ama bir dönüş gelmedi daha.
Kafamdaki sistem;

Ryzen 3 2200G
MSI RX 570 4GB ekran kartı
B450M-K anakart
Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHZ RAM
Adata 480 GB SSD

Kasa, PSU ve monitöre karar vermedim, ne önerirsiniz?
PSU 500W 80+ olsun, kasa gönlüne göre kalmış hacım, ama monitör olarak da bunu önerebilirim. Lakin yukarıda saydığınız sistem parçaları aşağı yukarı 3000₺ yapıyor, toplam bütçe 3600₺ ise ekran gelmez hocam. Ayrıca bir arkadaş da SSD alma 1tb HDD al demiş, kesinlikle katılmıyorum, 1tb HDD olacağına 120gb SSD olsun, ben bu kafadayım. Bir de hocam ben olsam Sapphire bakardım ekran kartını, AMD ekran kartı tarafında bence en iyi marka.
Saygılarımla...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı