Belirttiğim gibi bütçem 3600 TL. Monitöre sahibim. Biraz araştırma ile bir sistem kurgusu yapmış bulunmaktayım. Fakat bu yaptığım araştırmaya pekte güvenmiyorum. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var.
Almayı düşündüğüm parçaların birbirlerine tam olarak uyumlu olup olmadığını da bilmiyorum. Bu konularda bana yardımcı olmanızı istiyorum. Ayrıca ekran kartı için en fazla verebileceğim tutar 1400 TL. Hangi ekran kartını almam gerektiğini bilmiyorum. Bu sebeple kasa da yazmadım. Sizden ricam önereceğiniz ekran kartına göre bu bileşenlere uygun bir kasa belirtmeniz. Şimdiden çokça teşekkür ederim sizlere. İyi forumlar.
Öncelikle teşekkürler. Ssd şimdilik düşünmüyorum. 2. sisteminizde işlemcinin seviyesini arttırmışsınız SSD olmadan benim yazdığım model yetersiz mi olur ? Ayrıca DX 12 oyunlarda rx 480 in daha fazla fps verdiği söyleniyor. Genel olarak fps oyunları oynuyorum.(rust gibi).
Peki ya bu ekran kartını seçersem rx480 nitro vs vs olanları da var. Rica etsem bana hangi üreticiden almam gerektiğini söyler misin? ayrıca psu içinde şık bir kasa öneriside yapar mısınız bu ekran kartına göre /anakart bozooka)
Peki ya bu ekran kartını seçersem rx480 nitro vs vs olanları da var. Rica etsem bana hangi üreticiden almam gerektiğini söyler misin? ayrıca psu içinde şık bir kasa öneriside yapar mısınız bu ekran kartına göre /anakart bozooka)