3600 TL Monitörsüz i5 6500 Sistem Toplama

Elindeki monitöre bence RX470 üzerinde ekran kartı almaya lüzum yok. Buna göre bir sistem topladım.

Eki Görüntüle 204932

Bu sistemi topladıktan bir kaç ay sonra yeni bir monitör almayı düşünüyorum. Fakat şimdilik elimdeki monitör ile idare etmek istiyorum bunda bir sıkıntı yaşar mıyım ekran ile uyum sorunu olur mu oyun oynamamı engeller mi ? . Lütfen tavsiyelerinizi buna göre yapın

Sanırım monitörün eski, bağlantıyı dönüştürücü sayesinde yaparsın buda seni bir süre idare eder.
Başka bir konuda birisi sıvı soğutma ve ramleri amazondan 2. el almıştı ve gayet memnun olduğunu söylüyordu. Onunla da iletişime geçeceğim. Sanırım bütçeyi 4000 TL ye kadar açacak gibi duruyorum.

Bu sistemi topladıktan bir kaç ay sonra yeni bir monitör almayı düşünüyorum. Fakat şimdilik elimdeki monitör ile idare etmek istiyorum bunda bir sıkıntı yaşar mıyım ekran ile uyum sorunu olur mu oyun oynamamı engeller mi ? . Lütfen tavsiyelerinizi buna göre yapın.

Almayı düşündüğün monitöre göre değişir. Ben elindeki mevcut monitöre göre o sistem parçalarını seçmiştim eğer üst düzey monitör almayı düşünüyorsan o zaman paylaştığım sistemde değişir. Monitör için bütçen nedir?

Sistemin şu anki hali böyle. Ne düşünüyorsunuz.
12121.jpg

Madem soğutucu ve Z170 anakart alıyorsun o zaman işlemciyi 6600K yap.
Pardon onu değiştirmeyi unutmuşum. Onu da düzelttikten sonra sistemde uyumsuz gördüğünüz veya o fiyata bunu alsan daha iyi kalite elde edersin , o parçayı bu sitede daha ucuza sağlarsın dediğiniz noktalar var mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı