6500'in kutusuz soğutucusuz modeli var ama 6600K yok diye biliyorum araştırman gerekir. Overclock için Z170 chipsetli anakart alman gerekir yani B150 anakartlarla yapamazsın.
Bu sistemi topladıktan bir kaç ay sonra yeni bir monitör almayı düşünüyorum. Fakat şimdilik elimdeki monitör ile idare etmek istiyorum bunda bir sıkıntı yaşar mıyım ekran ile uyum sorunu olur mu oyun oynamamı engeller mi ? . Lütfen tavsiyelerinizi buna göre yapın
Başka bir konuda birisi sıvı soğutma ve ramleri amazondan 2. el almıştı ve gayet memnun olduğunu söylüyordu. Onunla da iletişime geçeceğim. Sanırım bütçeyi 4000 TL ye kadar açacak gibi duruyorum.
Bu sistemi topladıktan bir kaç ay sonra yeni bir monitör almayı düşünüyorum. Fakat şimdilik elimdeki monitör ile idare etmek istiyorum bunda bir sıkıntı yaşar mıyım ekran ile uyum sorunu olur mu oyun oynamamı engeller mi ? . Lütfen tavsiyelerinizi buna göre yapın.
Almayı düşündüğün monitöre göre değişir. Ben elindeki mevcut monitöre göre o sistem parçalarını seçmiştim eğer üst düzey monitör almayı düşünüyorsan o zaman paylaştığım sistemde değişir. Monitör için bütçen nedir?
Pardon onu değiştirmeyi unutmuşum. Onu da düzelttikten sonra sistemde uyumsuz gördüğünüz veya o fiyata bunu alsan daha iyi kalite elde edersin , o parçayı bu sitede daha ucuza sağlarsın dediğiniz noktalar var mı?