Daha fazla
- Meslek
- Mimar
Malesef siparişi dün verdim şuan ürünler kargoda, Anakart işlemciye uyumsuz olduğu için intel core i5 7600 işlemcisini kullandım anakartı 6. nesil bir işlemciyle bios güncellemesi yaparak 7. nesile uyumlu bir hale getirebiliyormuşuz bende o şekilde yapmaya karar verdim ileriki bir vakitte (5 6 ay içerisinde) yeni bir kaby lake bir anakart almayı düşünüyorum o yüzden Gtx 1050 ekran kartı tercih ettim cevabın için teşekkür ederim. Bu arada sisteme yakın bir zamanda SSD ekleyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemin son hali bu şekilde olacak sizce normal ayarlar ile pubg, csgo gibi oyunları akıcı oynamamı sağlayan bir pc olur mu ?. Lütfen içimi rahatlatacak şeyler söyleyin
- Msı H110M Pro-Vd Intel H110 Soket 1151 Ddr4 2133Mhz Vga&Dvı Anakart
- Asus Geforce Gtx1050 Gddr5 2Gb 128Bit Dx12 Nvidia Ekran Kartı
- Intel Core İ5 7600 Soket 1151 3.5Ghz 6Mb Önbellek 14Nm İşlemci
- Corsaır 8Gb (1X8Gb) Vengeance Siyah Ddr4 2400Mhz Cl14 Tek Modül Ram
- Seagate Barracuda 3.5" 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
- Cooler Master Masterbox Lıte 5 500W 80Plus Midt Atx Pencereli Kasa
- Asus 21.5" Vp228Te Full Hd 1Ms Gamıng Monitör
![]()
Dostum öncelikle hayırlısı olsun. Bu sistem seni idare edecektir sıkıntısız. Ancak şunu söylemeliyim ki o fiyata daha güzel daha dengeli daha performanslı sistem toplanırdı. İstersen sana daha iyi olabilecek şeyleri söyleyeyim ki bir sistem topladığında daha iyisini topla.
1. İşlemci daha düşük alınıp daha yüksek performanslı ekran kartı alınabilirdi.
2. Anakart-işlemci uyumun olmamış. Evet anakartın performansa etkisi yok ama uzun vadede, güncelleme-yükseltme yapmak istediğinde seni etkileyecektir.
3. O sisteme aldığın kasa fazla olmuş. O kasa bayağı pahalı diye biliyorum.
4. Sistemin maalesef güncel değil.
Şimdi senin için önceden topladığım sistemi atacağım farkı bizzat göreceksin.