3600 TL Render Sistem Toplama

mehmet99

Hectopat
Daha fazla  
3600 TL'ye monitör hariç kasa toplamak istiyorum. Sadece render için kullanılacaktır. İ7 6700 işlemcili olursa iyi olur.

Bugün kasayı alıcam arkadaşlar yardım edermisiniz. Ekran kartını yüksek almadım. Sadece render işlemi yapılacak yeterli diye düşündüm.

Dosya Ekleri

• kasa.JPG
    62,9 KB · Görüntüleme: 330
Toplamak için yardim edecek tecrübeli arkadaşlar yok mu ?

Render için ekran kartını ve işlemciyi olabildiğince üst segment seçmelisin. Mesela işlemcin kesinlikle 6700k olmalı ve ekran kartını minimum gtx 970 yapmalısın.

Render için ekran kartını ve işlemciyi olabildiğince üst segment seçmelisin. Mesela işlemcin kesinlikle 6700k olmalı ve ekran kartını minimum gtx 970 yapmalısın.
Render için ram ve işlemcinin iyi olması lazım değil mi. Burdan bi arkadaş öyle demişti

Render için gtx gaming değilde, quadro serisi veya gtx in ona uygun serisi seçilmeli. Gtx 970 vb muadili kartlar renderde istenilen verimi alamaya yetmiyor.

2gb ekran kartı full hd videolarda kasma yapar mı

150 Lira daha verirseniz, videolarda daha iyi bir performans alabilirsiniz. Fotoğraftaki sistemi tavsiye ediyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-03-08-18-32-08.png
    31,9 KB · Görüntüleme: 319
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…