3600 TL RX 470 Sistem!

YiğitALP

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni bir PC almam gerekiyor ve düzgün bir şey istiyorum. 3600 civarı (ekran dahil.) bir PC topladım eksiği felan varsa söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

15135964_1428157457202308_2829097521911558372_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci, eğer render falan yapmayacaksanız fazla olmuş. Onu i5 6400 yapabilirsiniz. O fiyata Everest Kasa asla almayın, Dark N10 çok daha iyi bir tercih olacaktır. Acer K222HQL monitöre bakabilirsiniz. Bütçeniz yeterse bir 8GB daha ram alın.

Merhaba arkadaşlar yeni bir PC almam gerekiyor ve düzgün bir şey istiyorum. 3600 civarı (ekran dahil.) bir PC topladım eksiği felan varsa söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Eki Görüntüle 202373
->K serisi bir işlemci almışsın ama işlemci soğutucun yok. Ayrıca 6600K işlemciye de gerek yok.
->O kasa yerine daha iyi tercihler yapılabilir.
->Monitör seçiminde oldukça yanlış.@İmnosia DVI girişi var neden dönüştürücü kullansın?

3600TL'ye vatan dışında bir siteden sistem toplamak istersen yardımcı olabilirim. İlla vatan olmasımı gerekiyor ?

Bence oyun oynayacak birinin bütçesi yoksa ekran kartına yatırım yapmalı sonradan ssd alabilir fakat ekran kartını güncellemesi biraz sıkıntı yaratır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı