Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vatan Bilgisayar mağazasından, 11.03.2020 tarihinde Samsung 860 Evo SSD ile birlikte bir ürün aldım. SSD'yi hediye olarak aldığım için, 2-3 hafta sonra açabildim. SSD'yi açtıktan sonra bir tırnağının komple kırık olduğunu gördüm. Bunun üzerine aldığım mağazaya gidip durumu belirttim. Hiçbir...
23.03.2020 tarihinde Vatan Bilgisayar Trabzon şubesinden buyback kampanyasından faydalanarak kendi laptopumu verip ellerinde bana önerdikleri laptopun kapalı kutulusunun olmadığı için bir adet laptop sipariş verdim. Laptop 1 hafta içerisinde en yakin şubeden getirtilecekti. Yaklaşık 1 hafta...
www.technopat.net
Ölü piksel bulunduran iade edilmiş monitörü bulamadım, 2-3 aylık bir konuydu. Kısacası bu adamlar sorunlu ürün gönderebiliyor, iade almamazlık da yapabiliyorlar. Attığım sitelerde en azından kolay iade yapabiliyorsun.
Konuyu daha fazla kirletmeyelim, uzamasın. Adam sistem toplamak için konu açmış, benimle yarışa giriyorsun.