3600 TL sistem önerisi

eralpinho

Hectopat
Yer
West Side
Daha fazla  
İşlemci, anakart, kasa, RAM olacak şekilde bir sistem toplayacağım. Şu an 1050 Ti'a sahibim fakat 2 yıl içerisinde onu da 2000TL çapında bir şey ile değiştirmeyi düşünüyorum.
PSU'ya sahibim, PSU'lu kasa önermezseniz sevinirim ve çevremdeki insanlar ATX kartların MATX'e göre çok daha az ısındığını söyledi. Gerçekten büyük bir fark oluyor mu, hangisini almam daha mantıklı? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci, anakart, kasa, RAM olacak şekilde bir sistem toplayacağım. Şu an 1050 Ti'a sahibim fakat 2 yıl içerisinde onu da 2000TL çapında bir şey ile değiştirmeyi düşünüyorum.
PSU'ya sahibim, PSU'lu kasa önermezseniz sevinirim ve çevremdeki insanlar ATX kartların MATX'e göre çok daha az ısındığını söyledi. Gerçekten büyük bir fark oluyor mu, hangisini almam daha mantıklı? Önerilerinizi bekliyorum.
bütçeni arttırmanı öneririm

Bütçe sadece belirttiğiniz parçalar içinse:
Ram 2 adet olacak. 3100TL yapıyor.

Bütçeni arttırmanı öneririm.

Ne yazık ki mümkün değil, zar zor bu kadara çıkartabildim.

@RPM
@PuMaT.

O sistemin içerisinde ekran kartı ve PSU var. Ne yazık ki ekran kartımı bir iki yıl daha kullanmam gerekiyor.

Bütçe sadece belirttiğiniz parçalar içinse:
RAM 2 adet olacak. 3100TL yapıyor.

Listeme ekledim, teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı