3600 TL Sistem Önerisi

Bütçe
3600 Tl
Ryzen 3 oyunlar için yeterli değil ekran kartının düşmesi FPS'lerin ve grafiklerin yere çakılması anlamına geliyor.
Ryzen 3 oyunlra için gayet yeterli bir işlemci.Hangi oyun oynadığınada bağlı ama şuan tüm oyunları oynatabilecek bir işlemci.Duruma ekran kartıda bağlı.

Kaç gündür bende sistem topluyorum bir tanıdığıma bütçesi ortalama sizinki kadar lakin içinden çıkamıyorum. Tek tek tüm siteleri gezdim ortalama fiyatları da az çok bilirim imzamdaki sistemide kendim topladım. Ama fiyatlar da gereksiz bir artış var kurla alakası olmayan bir artışdan bahsediyorum. Eğer aceleniz yok ise biraz bekleyin derim. Ha yok bekleyemem diyorsanız o fiyata en fazla monitor dahil R3 1200 RX 570 4 GB'lık bir sistem çıkar onu da SSD, kasa, PSU, RAM'den kısarsak. Aceleniz yok ise bekleminizde yarar var diye düşünüyorum. Yukarıda arkadaşın atmış olduğu linkdeki sistemde şu an alınabilecek en iyi sistem gibi duruyor açıkcası hazır sistemleri de inceledim bu mantıklı geldi bana da.

Anladım hocam hemen almayacağım zaten şu 1-2 ay içerisinde almayı düşünüyorum. Bende sizin gibi 1-2 haftadır bakıyorum sürekli en iyi F/P sistem 4000'i aşıyor zaten. Kendim de toplamayı denedim fakat bir türlü işin içinden çıkamadım.

Ryzen 3 oyunlar için yeterli bir ekran kartı modeline göre de değişir tabi şimdi burda r3 1200 ü baz alırsak eğer maximum takabileceğiniz ekran kartı Rx 560 570 1050 1050 Tİ 1650 olur bence. Üst modeller darboğaz yapar diye düşünüyorum.

Evet bunu hepimiz bilyoruz ama R3 şu an hiçbir oyunda kimseyi hayal kırıklığına uğratmaz.

R5 1600 14nm.

Evet bunu hepimiz bilyoruz ama R3 şu an hiçbir oyunda kimseyi hayal kırıklığına uğratmaz.

Ryzen 5 1600 14 nm ile Ryzen 3200G'nin Benchmark puanları hemen hemen aynı zaten fakat bu yenilenmiş Ryzen 5 12nm bir tık daha farkediyor galiba.

Ryzen 3 oyunlar için yeterli bir ekran kartı modeline göre de değişir tabi şimdi burda r3 1200 ü baz alırsak eğer maximum takabileceğiniz ekran kartı Rx 560 570 1050 1050 Tİ 1650 olur bence. Üst modeller darboğaz yapar diye düşünüyorum.
Bende zaten onun için öyle diyorum

Ryzen 5 1600 AF 12nm işlemci Rtx2060 ı da besler ama malumunuz bütçe az olunca kısıtlanıyoruz. Fiyat performans olarak tabiki de bende R5 1600'den yanayım ama bütçe az.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı