Sadece oyun için kullanılacak. 5000 TL bütce var lakin hepsini harcamaya gerek yok
Olur olmaz, şunu al bunu değiş gibi önerilerinizi bekliyorum. Laf olsun diye yazmıyorum kesin toplanacak. Kafamdaki sistem şu şekilde işi bilenlerden ciddi görüş bekliyorum.
SSD bence az... Ayrica bu sisteme 970 yerine 960 alabilirsiniz dilerseniz. Böylece biraz paradan tasarruf etmis olursunuz. 960'in performans testleride gayet iyi eger technopat videolarina bakarsaniz.
@Uğur Ç. Nanometrenin azalmasıyla güç tüketimi oldukça azalacak gibi. nVidia 28nm'de bunları başarabildi. 14nm'ye inecekleri söyleniyor. Bu yüzden ileriye dönük olması için güç kaynağına gereğinden fazla para vermek mantıklı gelmiyor bana.
Sisteminiz gayet perfomanslı çalışacaktır. Aynı anakart, kasa ve güç kaynağını kullanıyorum. Çok sessiz ve güçlü bir PSU var kasanın içinde. Anakart ise G3258'i voltaj vererek 4.5 Ghz'de çalıştırıyor. Sli düşünmüyor iseniz anakart yeterli gelecektir. Crossfire desteği var anakartın. Gaming 5'de sli desteği mevcut. Bence tek güçlü bir kart daha verimli oluyor.
Samsung'un 850 serisi fiyat olarak yüksek bana göre aynı kapasitede, daha hesaplı, aynı hızlarda ssd'ler mevcut piyasada. Ben OCZ vertex 460 120 Gb kullanıyorum, çok memnunum.
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
MSI anakartta ethernet ile ilgili sorunlar okudum. Anakart konusunu biraz daha düşüneceğim.
Eski sitemden 1tb hhd ve 4gb ddr3 ram takviye edeceğim.