3600 TL sistem toplama

tombala86

Hectopat
Yer
bursa
Daha fazla  
Meslek
esnaf
Sadece oyun için kullanılacak. 5000 TL bütce var lakin hepsini harcamaya gerek yok :sinsi:

Olur olmaz, şunu al bunu değiş gibi önerilerinizi bekliyorum. Laf olsun diye yazmıyorum kesin toplanacak. Kafamdaki sistem şu şekilde işi bilenlerden ciddi görüş bekliyorum.

i5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz gayet perfomanslı çalışacaktır. Aynı anakart, kasa ve güç kaynağını kullanıyorum. Çok sessiz ve güçlü bir PSU var kasanın içinde. Anakart ise G3258'i voltaj vererek 4.5 Ghz'de çalıştırıyor. Sli düşünmüyor iseniz anakart yeterli gelecektir. Crossfire desteği var anakartın. Gaming 5'de sli desteği mevcut. Bence tek güçlü bir kart daha verimli oluyor.

SSD'nin miktarı az geldi açıkçası. Bütçen de varken onu değiştirip Samsung'un 850 serisi en az 250GB bir SSD alman bence daha iyi olur.

Samsung'un 850 serisi fiyat olarak yüksek bana göre aynı kapasitede, daha hesaplı, aynı hızlarda ssd'ler mevcut piyasada. Ben OCZ vertex 460 120 Gb kullanıyorum, çok memnunum.

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
MSI anakartta ethernet ile ilgili sorunlar okudum. Anakart konusunu biraz daha düşüneceğim.
Eski sitemden 1tb hhd ve 4gb ddr3 ram takviye edeceğim.

Hocam anakart olarak benim kullandığım anakartı şiddetle tavsiye ederim. Kafanıza yatmazsa asus'a yönelebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı