3600 TL son performans APU sistem öneri

Daha fazla  
Ben sizin önereceğiniz sistemi bazen oyun bazen iş-okul için kullanacağım eğer sistem yeterliyse oyun kanalı açmayı düşünüyorum. Eğer bütçeyi biraz daha artır derseniz en fazla 400 TL yükseltebilirim! (bu arada masaüstü sistem almayı düşünüyorum ama dediklerim konusunda yeterli ise dizüstü yani laptopta kullanırım fakat laptoplar performansına göre masaüstü sistemlere nazaran düşük kalıyorlar diye biliyorum.)

Ekran kartını RX 560 yapın, RAM iki adet, SSD 860 EVO 250 ve anakart A320M-S2H.

APU demişsiniz ancak bu bütçeye APU az kalır.

Ekran kartını RX 560 yapın, RAM iki adet, SSD 860 EVO 250 ve anakart A320M-S2H.

APU demişsiniz ancak bu bütçeye APU az kalır.

Benim değiştirdiklerim.

AMD 3100 ekran kartı RX 560 16 GB RAM 480 GB 520 - 560 bir de sizin dediğiniz anakart.

Biraz daha para biriktirip 1650S'li bir sistem alın bence APU veya RX560 sizi tatmin etmeyecektir.

Düşünebilirim belki ama zaten oynayacağım genelde 2015 öncesi olacak pek güncelci değilim nostalji severim. ETS 2 Deadpool Spider-man MTA bir de zaten benim elimde direksiyon seti ve 2 adet gamepad var bunlarla oynayacağım oyun klavye mouse pek sanmıyorum kullanacığımı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı