CypruX
Femtopat

Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
 - Ryzen 9 9955HX3D RTX 5070 Ti 64 GB Ram 2 TB Hafıza 2K 300 Hz Ekran

Büyük bir araştırma yaptım Logitech G733 ile Barracuda X arasında kaldım ama tercihimi barracuda x ten yana kullanacağım.İki kulaklığıda uygun fiyata buldum barracuda x 4k, g733 5.7k fiyatları arasında 1.7k lık bir fark var ama bu farka göre özellik bakımından g733 pekte bir özellik ortaya sunmuyor ikiside hemen hemen aynı özelliklere sahip hatta g733 29 saat dayanabiliyorken barracuda x 50 saat dayanıyor.Şimdi kulaklığın siparişini vericem.Kulaklık elime geçtiği zamanda değerlendirmesini yaparım.
Kulaklığı tavsiye ederim kesinlikle hem uzun süre kullanım hem ses kalitesi açısından gayet iyi fakat 7.1 Surround uygulamasını beğenmedim, sesi daha kötü ve boğuk yapıyor. Oyunlarda ses kasma konusunda işimi oldukça gördü. Sadece rekabetçi oyunlarda değil hikayeli oyun oynarkende oyunları sinematik düzeye çıkarttı. Artık oyunları oynamak daha keyifli bir hale geldi. Dongle PC'ye bağlıyken Bluetooth ile de telefona bağlanabiliyor, eğer bilgisayarınızda o sırada ses yok ise. İstersenizde Dongle'ı telefonunuza takıp Razer Audio uygulamasını yükleyip oradan da istediğiniz gibi ses ayarlarıyla oynayıp telefonunuzda kullanabilirsiniz. Batarya süreside oldukça iyi,bir şarj ile sizi bir hafta idare eder hatta daha bile fazla. Yapısı gereği premium hissettiyor fakat esnek değil G733'ten ayıran bir farkta bu. Eğer esneklik hafiflik gecikmesiz Bluetooth bir de RGB özelliğide olsun diyorsanız G733 tercih edebilirsiniz. Ama o fiyatı ona vereceğinize tavsiyem Barracuda X almanız olacaktır.

Büyük bir araştırma yaptım Logitech G733 ile Barracuda X arasında kaldım. Ama tercihimi Barracuda X ten yana kullanacağım. İki kulaklığıda uygun fiyata buldum Barracuda X 4K, G733 5.7k fiyatları arasında 1.7klık bir fark var ama bu farka göre özellik bakımından G733 pek de bir özellik ortaya sunmuyor ikisi de hemen hemen aynı özelliklere sahip hatta G733 29 saat dayanabiliyorken Barracuda X 50 saat dayanıyor. Şimdi kulaklığın siparişini vereceğim. Kulaklık elime geçtiği zamanda değerlendirmesini yaparım.
Kulaklığı tavsiye ederim kesinlikle hem uzun süre kullanım hem ses kalitesi açısından gayet iyi fakat 7.1 Surround uygulamasını beğenmedim, sesi daha kötü ve boğuk yapıyor. Oyunlarda ses kasma konusunda işimi oldukça gördü. Sadece rekabetçi oyunlarda değil hikayeli oyun oynarkende oyunları sinematik düzeye çıkarttı. Artık oyunları oynamak daha keyifli bir hale geldi. Dongle PC'ye bağlıyken Bluetooth ile de telefona bağlanabiliyor, eğer bilgisayarınızda o sırada ses yok ise. İstersenizde Dongle'ı telefonunuza takıp Razer Audio uygulamasını yükleyip oradan da istediğiniz gibi ses ayarlarıyla oynayıp telefonunuzda kullanabilirsiniz. Batarya süreside oldukça iyi,bir şarj ile sizi bir hafta idare eder hatta daha bile fazla. Yapısı gereği premium hissettiyor fakat esnek değil G733'ten ayıran bir farkta bu. Eğer esneklik hafiflik gecikmesiz Bluetooth bir de RGB özelliğide olsun diyorsanız G733 tercih edebilirsiniz. Ama o fiyatı ona vereceğinize tavsiyem Barracuda X almanız olacaktır.

Son düzenleme: