3600 TL'lik GTX 1050 Ti Sistem

Ağır oyunları ssd ye kurmanın hiçbir mantığı yok. Oyun bikaç saniye daha hızlı açılacak diye 200 TL fazladan para vermek bana göre büyük bir israf.
'Bir kaç saniye' :D 7200 RPM hard diskte yaklaşık 1 dakikada açılan bir oyun SSD'de 15-20 saniye civarında açılıyor. Windows'daki işlemleri veya dosya aktarımını siz düşünün.

'Bir kaç saniye' :D 7200 RPM hard diskte yaklaşık 1 dakikada açılan bir oyun SSD'de 15-20 saniye civarında açılıyor. Windows'daki işlemleri veya dosya aktarımını siz düşünün.
Kardeş kafan mı iyi. Ben ssd takmayın mı dedim. Windows 240 gb mı. 120 gb ssd neyinize yetmiyo. Sen git 240gb al. Ben iyiliğin için söyledim. Paran çoksa istersen git 1 tb al.

@Silinen üye 120GB SSD oyunlar için yeterli değil. O kadar güçlü donanımın var ama yüklenme ekranlarında bekleyip duruyorsun. SSD son yılların en iyi teknolojilerinden biri. İmkan varsa 240GB alınmalı. İsraf senin gidip SSD yerine HDD tercih etmen.

@Silinen üye 120GB SSD oyunlar için yeterli değil. O kadar güçlü donanımın var ama yüklenme ekranlarında bekleyip duruyorsun. SSD son yılların en iyi teknolojilerinden biri. İmkan varsa 240GB alınmalı. İsraf senin gidip SSD yerine HDD tercih etmen.
2-3 oyun oynayan biriyseniz ssd yi yükseltebilirsiniz. Ama benim gibi hemen her oyunu oynayan biriyseniz zengin olmadığınız sürece hdd'e mahkumsunuz.

@Silinen üye Oynadığın oyunları silersin yer kalır. Her oyunu aynı anda yükleyip oynamak zorunda değilsin sonuçta.
Kardeşim konuyu neden uzatmakta ısrarcısın. Ben oyunların büyük çoğunluğunu online olarak oynayan biriyim. Hiçbir oyunda sabit kalmam. Kısaca söylemek gerekirse oyunlarımı silmem. Bu nedenle Hdd candır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı