3600 TL'ye APU Sistem Toplama

Daha ucuza daha yüksek mhz bir ram tercih ettim.Pek bir fark yok aslında.

3200 MHz yerine 3000 MHz olan RAM'lerin daha düzgün çalıştığını okumuştum bir konuda bu yüzden böyle bir anakartta risk almayıp kendi seçtiğimi RAM'leri tercih etmeyi düşünüyorum.

Monitör olarak şu modeli düşünüyorum, hemde FreeSync özelliğini de kullanabileceğim bu işlemci ile; Samsung 24" LC24F390FHMX-UF 1920x1080 4ms / 72Hz HDMI / VGA Full HD Curved LED Monitör
Siz ne dersiniz?
 
Bence bu sistemi al 3400 tl 200tl ye de ekipman dizersin

Teşekkürler ilginiz için, APU sistem toplayacağım.
Bildiğim kadarıyla gaming sistemlerde curved ekranlar pek tercih edilmiyor ama freesync olması iyidir.

Düz modelini de tercih edebilirim duruma göre bakacağım ama zaten pek oyun odaklı bir sistem olmayacak daha çok günlük kullanım için denebilir.
Son olarak sistemi bu şekilde toplamaya karar verdim;
Monitör ile beraber 4.750 TL dolaylarına geliyor piyasa araştırması yapmadan, güzel bir piyasa araştırması ile 4.000-4.250 bandına çekebilirim diye düşünüyorum fiyatı. İlgili herkese teşekkür ederim tüm yardımlarınız için. Sistemin her şeyini tamamladığımda ufak bir test yapıp, buraya eklerim inşallah sonuçları. Sağ olun arkadaşlar. :kulaklık:
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı