3600 TL'ye i5 4690K ve GTX 970 Tabanlı Oyun Sistemi Toplama

Mehmet Karadayı

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yeni bir oyun sistemi alacağım. Ben biraz acemice topladım ama sizin görüşlerinizi almakta fayda var.

Ekran Alıntısı 4.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben arkadaşın kendi koyduğu PSU'nun kaliteli olduğunu söylemedim. PSU kısman gereken en son şey, kaliteli bir şey almak lazım.

Ben böyle bir sistem topladım. H81 anakart koydum. Çünkü İ5 4460 artık verimliliğini yitirdiğinde aradan uzun seneler geçmiş olacak ve ne H81 kalacak biyasada ne H97. :) Ram'ler Dual Channel olarak değişebilir. Ama ileride İ7 4770 gibi bir işlemci takıp bir 8 gb ram ilave etmek istediğinizde "keşke tek modül Ram alsaydım" diyebilirsiniz. :) Sizin topladığınız sistemin bütçesini 94 tl aştım fakat daha uygun 21.5 inç monitörler var. Fiyatı dengeleyebilirsiniz.
3794.png

Ben böyle bir sistem topladım. H81 anakart koydum. Çünkü İ5 4460 artık verimliliğini yitirdiğinde aradan uzun seneler geçmiş olacak ve ne H81 kalacak biyasada ne H97. :) Ram'ler Dual Channel olarak değişebilir. Ama ileride İ7 4770 gibi bir işlemci takıp bir 8 gb ram ilave etmek istediğinizde "keşke tek modül Ram alsaydım" diyebilirsiniz. :) Sizin topladığınız sistemin bütçesini 94 tl aştım fakat daha uygun 21.5 inç monitörler var. Fiyatı dengeleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 54949

Bu Anakart ve İşlemci ekran kartıyla darboğaz oluşturma ihtimali nedir sence ? yani öyle bir ihtimal var mıdır ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı