3600 TL'ye Monitör Dahil Sistem Toplama

Daha fazla  

3600 TL'ye sistem topladım. Monitör iyi mi? Bir de sistemde eksik veya yanlışlarım varsa söylerseniz, iyi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet güzel, bence alınabilir. Yalnız yapabilirseniz kasa ve güç kaynağından biraz tasarruf yapıp ekran kartını GTX 1050 Ti yaparsanız çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Sistem gayet güzel, bence alınabilir. Yalnız yapabilirseniz kasa ve güç kaynağından biraz tasarruf yapıp ekran kartını GTX 1050 Ti yaparsanız çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
maalesef gtx 1050ti çok pahalı ve 100 veya 200 tl daha katmam lazım oluyo ve zaten bütçeyi 100 tl aşmışım normalde 3500 bütçe

Size önerim APU sistem toplayıp daha iyi bir monitör almanız. Yazın ekran kartı fiyatları ucuzlayınca 1060 alırsınız. Yine de ekran kartlı toplamak istiyorum derseniz @Toprak Aga isimli arkadaşın topladığı sistemi alabilirsiniz. Kasa modeli olarak FSP CMT120A tercih edebilirsiniz hemen hemen aynı fiyattalar. @MetehanBeyy85 sistem güzel ama o kasanın hava akışı berbat gibi gözüküyor sırf RGB diye alınmaz o kasa. Ekran kartı işlemcisi fena değil ama bu fiyata daha iyisi toplanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…