3600 TL'ye Monitör Dahil Sistem Toplama

Size önerim APU sistem toplayıp daha iyi bir monitör almanız. Yazın ekran kartı fiyatları ucuzlayınca 1060 alırsınız. Yine de ekran kartlı toplamak istiyorum derseniz @Toprak Aga isimli arkadaşın topladığı sistemi alabilirsiniz. Kasa modeli olarak FSP CMT120A tercih edebilirsiniz hemen hemen aynı fiyattalar. @MetehanBeyy85 sistem güzel ama o kasanın hava akışı berbat gibi gözüküyor sırf RGB diye alınmaz o kasa. Ekran kartı işlemcisi fena değil ama bu fiyata daha iyisi toplanır.
valla 2 yıldır bekliyorum bıktım artık apu sistem toplayıp ekran kartı ucuzlamasını bekleyemem

Size oyun oynarken performansı bilgisayar kasası mı sağlayacak?
@Toprak Aga Hocam,siz benim linkte belirttiğim oyuncu bilgisayarını tavsiye eder misiniz?
Benim topladığım sistemin geleceği var. Hem 3.600 TL'ye 16GB RAM takmışım bu fırsatı kaçırmak büyük bir hata olur. İ3 8100 oyun için daha iyi R3'den.

Aynı fiyat miktarına 1060 3gb li 8gb ramli yapmanı tavsiye ederim.daha ucuza o kasanın rgb modelini alabilirsin
Size önerim APU sistem toplayıp daha iyi bir monitör almanız. Yazın ekran kartı fiyatları ucuzlayınca 1060 alırsınız. Yine de ekran kartlı toplamak istiyorum derseniz @Toprak Aga isimli arkadaşın topladığı sistemi alabilirsiniz. Kasa modeli olarak FSP CMT120A tercih edebilirsiniz hemen hemen aynı fiyattalar. @MetehanBeyy85 sistem güzel ama o kasanın hava akışı berbat gibi gözüküyor sırf RGB diye alınmaz o kasa. Ekran kartı işlemcisi fena değil ama bu fiyata daha iyisi toplanır.
"APU" Nedir? merak ettimde.

Ekran Alıntısı.PNG

Sistemi Değiştirdim bu nasıl?

Size oyun oynarken performansı bilgisayar kasası mı sağlayacak?
@Toprak Aga Hocam,siz benim linkte belirttiğim oyuncu bilgisayarını tavsiye eder misiniz?
Vallaha etmiyorum kardeşim. Bak 3.600 TL'ye SSD'li ve İ3 8100'lü sistem toplamışım neden onu almasın? Monitör hariç olsaydı o bütçeye GTX 1060 6GB bile sığdırabilirdim. Buradaki farkı sen düşün.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı