3600 vs 10400F

i5 10400F alın, sonrasında dediğiniz gibi yapın, Z490 alın. Sonrasında performanstan memnun olmadığınız anda i5 11600F alırsınız.

Bu şekilde de ilerleyebilirim bu da bir seçenek sonuçta. Tam performans aldıktan sonra kaladabilir.

3600 al RTX 2060TAN sonra anakartını değil ekran kartını RTX 3000 serisine çıkarmak istersen daha uyumlu olur.

Sistem topladıktan sonra uzun bir süre değiştirmiyorum RTX 3000 serisine çıkmam herhalde. İmzadaki sistemi 7 yıl önce toplamıştım artık değiştirmeye karar verdim ufak ufak. Intel olursa şimdilik F serisi olur sonradan elbet k serisine geçerim. Z490 alana kadar 3200 MHz RAM takılı olacak. 3600 olursa RAM ve anakart için tekrar uğraşmama gerek kalmayacak direk destekliyor.

Z490 yerine H470 alsın, H470 de 11. nesil desteğine sahip.
Tabii 11600k geçerse Z490 veya Z590 daha mantıklı olacaktır.

Yani şöyle H470 alsam da yine RAM sorununa takılacağım. Her türlü o parayı istiyor Intel.
Bu arada ilk yazdığımı moderatör değiştirmiş düzgünce yazmıştım. Kendi isteklerine göre onaydayken değiştirip yayınlamışlar. İlk paragraf hoş olmamış. Tamam bir kural hatası bir şey vardır uyarılır ya da söylenir bundan dolayı diye. Hiç hoş bir davranış olmamış. Burada zaten herkes yazarken dikkat ederek yazıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı