3600 vs 5500

Aslında birbirine fazlasıyla benzeyen iki adet işlemciden söz ediyoruz ama R5 3600'ün PCIe 4.0, önbellek boyutu gibi artıları bulunuyor. Yani arada devasa bir fiyat farkı yoksa ki konudaki bağlantılara bakarsam olmadığını görüyorum. Haliyle bunları avantaj olarak sayarak R5 3600'ü seçerdim.

Kutusuz olmasında da bir sorun yok. Zaten stok soğutucusuyla performanslı şekilde kullanılması mümkün olmuyor. Standart bir kule tipi soğutucu gerekiyor.

Aslında birbirine fazlasıyla benzeyen iki adet işlemciden söz ediyoruz ama R5 3600'ün PCI-e 4.0, önbellek boyutu gibi artıları bulunuyor. Yani arada devasa bir fiyat farkı yoksa ki konudaki bağlantılara bakarsam olmadığını görüyorum. Haliyle bunları avantaj olarak sayarak R5 3600'ü seçerdim.

Kutusuz olmasında da bir sorun yok. Zaten stok soğutucusuyla performanslı şekilde kullanılması mümkün olmuyor. Standart bir kule tipi soğutucu gerekiyor.

Anladım soğutucu olarak ne önerirsiniz? fiyatı düşük olursa sevinirim.

Kasanın modelini tam bilmiyorum ama Rampage'nin ATX bir kasasıydı bütçem ise fazla değil ne kadar düşük olursa o kadar iyi.
Sormamdaki sebep, kasanızın kule tipi soğutucu için sunduğu boyut desteğini öğrenmek. Aksi bir durumda alırsınız ve kasanıza uymaz. En azından ayrıntılı şekilde birkaç tane görsel paylaşırsanız hakkında bilgi bulmaya çalışırız. Soğutucu seçenekleri pek problem değil.

Sormamdaki sebep, kasanızın kule tipi soğutucu için sunduğu boyut desteğini öğrenmek. Aksi bir durumda alırsınız ve kasanıza uymaz. En azından ayrıntılı şekilde birkaç tane görsel paylaşırsanız hakkında bilgi bulmaya çalışırız. Soğutucu seçenekleri pek problem değil.

Benim kasa aşağıdaki bağlantıdaki ile aynı.

Benim kasa aşağıdaki bağlantıdaki ile aynı.

Pardon yanlış bakmışım doğrusu bu olacak.

Pardon yanlış bakmışım doğrusu bu olacak.

Aşağıdaki ürün ihtiyacınızı fazlasıyla karşılar.

Performax PERFAN-120-H

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı