3600X için anakart önerisi

Yer
Hatay / Dörtyol
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım, Bilgisayar Teknik Servis
Merhaba arkadaşlar,
3600X Ryzen 5 için hangi anakarti önerirsiniz?

TUF-B450-PRO-GAMING link 4 X DIMM, Max. 64 GB, DDR4 3533(O. C. ) İle /2133 MHz arasi
TUF-X470-PLUS-GAMING link 4 X DIMM, Max. 64 GB, DDR4 3466(O. C) ile /2133 MHz arasi ( bir tik düşük )
USB ve giriş cikiş portlarida ayni diyebiliriz.
TUF-X470-PLUS-Gaming TUF-B450-PRO-Gaming'den yüksemi sizce ben pek bir fark göremedim.
Overclock farki mi var acaba sadece. ASUS Türkiye müşteri hizmetleri de iki anakart için yeni nesil diye nitelendirdi onu biliyoruz ama arasindaki fark hakkinda detayli bilgi alamadim tam olarak. Bildiğim kadari ile kalmamak adına konuya ilgililer dahil olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar,
3600X Ryzen 5 için hangi anakarti önerirsiniz?

TUF-B450-PRO-GAMING link 4 X DIMM, Max. 64 GB, DDR4 3533(O. C. ) İle /2133 MHz arasi
TUF-X470-PLUS-GAMING link 4 X DIMM, Max. 64 GB, DDR4 3466(O. C) ile /2133 MHz arasi ( bir tik düşük )
USB ve giriş cikiş portlarida ayni diyebiliriz.
TUF-X470-PLUS-Gaming TUF-B450-PRO-Gaming'den yüksemi sizce ben pek bir fark göremedim.
Overclock farki mi var acaba sadece. ASUS Türkiye müşteri hizmetleri de iki anakart için yeni nesil diye nitelendirdi onu biliyoruz ama arasindaki fark hakkinda detayli bilgi alamadim tam olarak. Bildiğim kadari ile kalmamak adına konuya ilgililer dahil olabilir mi?
ASUS TUF B450-Pro 3. nesil Ryzen'ler için revize edilen seri kaliteli fazlasıyla iş görür.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS TUF B450-Pro 3. nesil Ryzen'ler için revize edilen seri kaliteli fazlasıyla iş görür.
Aklimda o var ama seri olarak X470 yüksek oldugu için kararsiz kaldim. Aradaki fark RAM 3466 ile sınırlı olmasi ve chipset mi sadece sanirim Ryzen 5 3600 ile 3600X seçimi gibi oluyor tek fark.
MSI B450 GAMING Plus Max önerebilirim.
ASUS'un garanti servisi daha iyi oldugu için tercihen ASUS düşünüyorum. Sadece iki ASUS model arasinda kararsizim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı