3600x için Hava Soğutma Önerisi

YarbayYusuf

Centipat
Merhaba Arkadaşlar,

İşlemci: Ryzen 3600x
Anakart: Asrock x570 Phantom Gaming4
Kasa: Dark Guardian Pro (750w 80+ Gold)

300-400 TL arasında Hava soğutma ihtiyacım olacak çünkü biraz araştırma sonucunda 3600x işlemcinin Stok soğutucusu verimsiz kalacak gibi, yüksek sıcaklığa maruz kaldığını görmek istemiyorum doğrusu.
Deep Cool modelleri fena değil gibi ama sanki en fazla Am3+ desteğine kadar var genellikle, tabi uyumlu parça desteği varmıdır bilmiyorum.

Desteğiniz ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Azıcık zorla şunu al:

2 ay önce 370 TL gibi fiyatlara bulunan muhteşem performanslı soğutucuya da bakmak istersin belki:

Edit: Noctua olan AM4 için ek aparatla monte olabiliyor. Bütçeyi çok aşar dersen @Motionless IN White arkadaşın dediklerine yönel.

Teşekkür ederim hocam, seçimlerim arasında olacak, fiyat performans seçeneği içine alacağım önerdiğiniz ürünleri :)

Arctic Freezer 34 Duo 1 ay önce kadar 400 TL aldım gerçekten hakkını fazlasıyla veren bir sogutucu ses rahatsız etmiyor maksimumdayken ve performansı R5 1600 3.8 GHz'de oyunlarda 55-60 derece arası boşta 3.6 gzhde 33-35 derece olarak ortalama verebilirim.

Bende stok soğutucu kullanıyorum. Boşta 35 40 derece de dolanıyor normalde oyun oynamam ama denemek amaçlı BT1 BT5 GTA 5 sıcaklık 60 derece en fazla 65 oldu. Ama sizlerde neden böyle oluyor anlamıyorum herkeste ısınma sorunu oluyor. Acaba benim daha yeni olduğu için mi ona göre bende alayım?

Azıcık zorla şunu al:

2 ay önce 370 TL gibi fiyatlara bulunan muhteşem performanslı soğutucuya da bakmak istersin belki:

Edit: Noctua olan AM4 için ek aparatla monte olabiliyor. Bütçeyi çok aşar dersen @Motionless IN White arkadaşın dediklerine yönel.
Sağol hocam ilgin ve önerilerin için, artric freezer 34'ü düşüneceğim @Motionless IN White arkadaşımın tavsiyelerinin içine bu ürünü kattım.

Gerçekten kalitelidir bilginiz olsun. Önceden alsanız ucuza mükemmel olurdu. Şimdiki fiyatını hakediyor mu tartışılır. Ama gerçekten etkili soğutma sunduğu kesin. Nasip olsa da kullansam keşke. Bulunduğunuz bölgede ikinci el Wraith Prism de bakabilirsiniz. Ekonomik olur.

Bende stok soğutucu kullanıyorum. Boşta 35 40 derece de dolanıyor normalde oyun oynamam ama denemek amaçlı BT1 BT5 GTA 5 sıcaklık 60 derece en fazla 65 oldu. Ama sizlerde neden böyle oluyor anlamıyorum herkeste ısınma sorunu oluyor. Acaba benim daha yeni olduğu için mi ona göre bende alayım?

Hocam bende siparişi bekliyorum Teknobiyotik den toparlanıyor ama ürünleri tek tek incelerken böyle ek donanımlara ihtiyaç olduğunu farkettim. Stok soğutucunum üretim bandında zannetmiyorum bir iyileştirmeye uğrayacağını ama yine de ölçümünü yapıp paylaşacağım haklı olma ihtimalini aklıma yazdım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı