Quanic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 1.548 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer PCMR diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #41 mortalxx dedi: Buyurun hocam. Genişletmek için tıkla... Video gözükmüyor hocam.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #42 mortalxx dedi: Buyurun hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Acaba frekans ayarlarında AMD CBS in altında AMD overclocking yazan bir ayar var mı?
mortalxx dedi: Buyurun hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Acaba frekans ayarlarında AMD CBS in altında AMD overclocking yazan bir ayar var mı?
mortalxx Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 483 12 Aralık 2020 #43 JusTaUseR dedi: Acaba frekans ayarlarında AMD CBS in altında AMD overclocking yazan bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Var hocam. Dosya Ekleri IMG_20201212_222919.jpg 80,5 KB · Görüntüleme: 34
JusTaUseR dedi: Acaba frekans ayarlarında AMD CBS in altında AMD overclocking yazan bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Var hocam.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #44 mortalxx dedi: Var hocam. Genişletmek için tıkla... O ayara girip bir fotoğraf atabilir misiniz?
mortalxx Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 483 12 Aralık 2020 #45 JusTaUseR dedi: O ayara girip bir fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanırım hepiniz bu kısmı arıyordunuz.
JusTaUseR dedi: O ayara girip bir fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanırım hepiniz bu kısmı arıyordunuz.
Quanic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 1.548 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer PCMR diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #46 mortalxx dedi: Sanırım hepiniz bu kısmı arıyordunuz. Genişletmek için tıkla... aynen öyle hocam oraya 1.2V yazın.
mortalxx dedi: Sanırım hepiniz bu kısmı arıyordunuz. Genişletmek için tıkla... aynen öyle hocam oraya 1.2V yazın.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #47 mortalxx dedi: Sanırım hepiniz bu kısmı arıyordunuz. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam . Şöyle yapın frekansı 4400 yapıp voltajı da 1200 yapın.
mortalxx dedi: Sanırım hepiniz bu kısmı arıyordunuz. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam . Şöyle yapın frekansı 4400 yapıp voltajı da 1200 yapın.
mortalxx Centipat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 483 12 Aralık 2020 #48 Quanic dedi: Aynen öyle hocam oraya 1.2v yazın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın vallahi aklıma gelmedi keşke daha önce girip uğraştırmasaydım sizide.
Quanic dedi: Aynen öyle hocam oraya 1.2v yazın. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın vallahi aklıma gelmedi keşke daha önce girip uğraştırmasaydım sizide.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #49 Bu MHz ve mV cinsinden o yüzden 1000 ile çarpıp yazmak gerek.
Quanic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 1.548 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer PCMR diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #50 mortalxx dedi: Kusura bakmayın vallahi aklıma gelmedi keşke daha önce girip uğraştırmasaydım sizide. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam hiç gigabyte kullanmadığım için olur öyle asıl siz kusura bakmayın daha çabuk yardımcı olabilirdik JusTaUseR dedi: Bu MHz ve mV cinsinden o yüzden 1000 ile çarpıp yazmak gerek. Genişletmek için tıkla... Pekala hocam 1200 yazıp deneyin umarım çakmazsınız. Eğer çakarsa bir CTR diagnostic testi bekliyorum
mortalxx dedi: Kusura bakmayın vallahi aklıma gelmedi keşke daha önce girip uğraştırmasaydım sizide. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam hiç gigabyte kullanmadığım için olur öyle asıl siz kusura bakmayın daha çabuk yardımcı olabilirdik JusTaUseR dedi: Bu MHz ve mV cinsinden o yüzden 1000 ile çarpıp yazmak gerek. Genişletmek için tıkla... Pekala hocam 1200 yazıp deneyin umarım çakmazsınız. Eğer çakarsa bir CTR diagnostic testi bekliyorum