3600X sistemi yükseltmek

@Mutticus hocam eğer kafanıza yatmıyorsa, 3700X ve 3070 yapabilirsiniz. En mantıklı seçenek bu olur. Bütçe varsa 3080'e çıkarabilirsiniz.

3600x ile 3700X arasında çok fark görünmüyor. Ama Ryzen 5 3600x ile Ryzen 9 3900x arasında 2 kat fiyat farkı var. Ancak performans farkı ne kadar veya bu farkı ne yaparsam hissedebilirim. Muhtemelen 3080 alıcam, yeni nesil oyunlarda ciddi anlamda yüksek çözünürlük ve yüksek fps oranları sunuyor.

3600X ile 3700X arasında çok fark görünmüyor. Ama Ryzen 5 3600X ile Ryzen 9 3900X arasında 2 kat fiyat farkı var. Ancak performans farkı ne kadar veya bu farkı ne yaparsam hissedebilirim. Muhtemelen 3080 alacağım, yeni nesil oyunlarda ciddi anlamda yüksek çözünürlük ve yüksek FPS oranları sunuyor.

Hocam bütçeniz varsa tabii ki 3900X alın. (Hatta şu an Gaming gecesindeymiş) 3700X'de işinizi görür, ben fazla para vermeyin diye diyorum.

Hocam bütçeniz varsa tabii ki 3900X alın. (Hatta şu an Gaming gecesindeymiş) 3700X'de işinizi görür, ben fazla para vermeyin diye diyorum.

Ne kadar doğru bilinmez ama bunu görünce şuanda aklım karıştı. :)

Ne kadar doğru bilinmez ama bunu görünce şuanda aklım karıştı. :)
Gerçek olduğunu sanmıyorum hocam, sonuçta hangi şartlarda, hangi işlemlerin yapıldığını belirtilmemiş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı