3600X sıvı soğutma önerisi

Bu ;


Kasan üst kısma 240mm radyatör destekliyor sanırım. Fakat burada asıl önemli olan mosfet yüksekliği.
 
ML 240L'nin fanları sesli çalışıyor diye biliyorum.
Onun yerine bunlara bakabilirsin:
 
Fiyat/Performans bir ürün tavsiye ederim. Eski versiyonuna nazaran daha sessiz olmuş. Ayrıca pompa kısmını çift oda yapmaları daha efektif ve sessiz soğutma imkanı veriyor. Fan tasarımları eskiden berbattı aydınlatmaları en azından öyleydi, şimdi bir nebze eli yüzü düzgün olmuşlar. Ben alırdım açıkçası, Corsair H100I plat SE kullanıyorum. İki katı fiyat farkı var neredeyse ve aralarında ciddi bir performans farkı olduğunu da sanmıyorum.
 
Bu ;


Kasan üst kısma 240mm radyatör destekliyor sanırım. Fakat burada asıl önemli olan mosfet yüksekliği.
dediğim soğutma nasıl
 
İdare eder fakat ses konusunda fikrim yok. Yenilenmemiş versiyonu bir hayli kötüydü o konuda. Silverstone ve Be Quiet bu konuda daha emin olduğum markalar.
 
@tugi0606 İhtiyacınız doğrultusunda hareket etmeniz gerekiyor. Kasanız, bütçeniz ve ihtiyaçlarınıza göre değişir. İşlemcinizi tam performansta kullanmak istiyorsanız hava soğutma, potansiyel performansını da görmek istiyorum diyorsanız sıvı soğutma derim. :)
 
Sıvı soğutucuya o kadar para vermek yerine kaliteli ve hatta bazı sıvı soğutucuları geçen Arctic Frerezer 34 Esports Duo adlı bu ürünü almanızı tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı