3600X ve 5700XT sistem toplama

Vio+

Kilopat
Daha fazla  
Cuma günü itibariyle bir sistem topladım. Ancak siz değerli forum üyelerinin de fikrini almak istiyorum. Sizce güzel toplanmış bir sistem mi? Tüm artılarıni ve eksilerini, yaşayabileceğim sıkıntıları öğrenmek istiyorum. Rica etsem yorum yapabilir misiniz?

-Ryzen 5 3600X işlemci
-ASUS B450 TUF Gaming Pro Anakart
-Gigabyte 5700XT Gaming OC Ekran kartı
-XPG D41 RGB 3200MHz 16 GB(8x2) RAM
-Toshiba TR200 480GB SSD
-Xigmatek İstanbul Kasa(+80 650W dahili PSU)
ViewSonic VX2458 24Inc 1ms FreeSync Curved ekran

Sistemin bana maliyeti indirim kupon vs ile monitör dahil toplam 10.000TL diyebiliriz.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Gayet güzel sistem. Sadece SSD'yi beğenmedim, sorun yaşayan kişi sayısı oldukça fazla.

Bir de 5700 XT için 2K daha iyi olurdu.
SSD önerisi alabilirim çünkü henüz sipariş etmedim. fiyat/performans bir SSD önerebilir iseniz sevinirim çünkü ayırabileceğim 550-600 TL civarı.
Monitör konusunda ise şu anlık çıkabileceğim maksimum fiyat bu olduğu için 1080p tercih ettim. Sonrasında 2K bir monitör alacağım

Sistem gayet iyi fakat ben olsam ne yapar ne eder normal ssd yerine m.2 ssd alırdım. Tabi fiyat aralığı vermişsiniz yaklaşık 100 lira daha üstünde ama performans farkında fazlasıyla değer bence.

Sistem gayet iyi fakat ben olsam ne yapar ne eder normal ssd yerine m.2 ssd alırdım. Tabi fiyat aralığı vermişsiniz yaklaşık 100 lira daha üstünde ama performans farkında fazlasıyla değer bence.
Kesinlikle katılıyorum ancak sonradan m2 ssd ile desteklemeyi planlıyordum. Eğer uygun fiyatlı m2 ssd öneriniz varsa dikkate alabilirim.

Kesinlikle katılıyorum ancak sonradan m2 ssd ile desteklemeyi planlıyordum. Eğer uygun fiyatlı m2 ssd öneriniz varsa dikkate alabilirim.
Zaten m.2 ssd ile destekleme planınız var ise sorun yok. Uygun fiyatlı olacak diye düşük kalite bir m.2 ssd almamak daha mantıklı tabii ki. Şu an benim aklımda kendim için alacağım ürün XPG SX8200 Pro size de önerebilirim alacağınız zaman 512 veya 1 TB'lık modelleri bana çok cazip geliyor her açıdan. Okuma yazma hızları gayet tatmin edici.

Tam aklımdaki M.2 SSD'yi nokta atışı yazmışsınız
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Internette hazır sistemlere bakarak daha uyguna alabilirsiniz hemen hemen aynı parçalar sizinkilerle bulabilirsem link paylaşacağım geçenlerde görmüştüm. Yine üstüne istediğinizi ekleyerek 10000TL'yi bulmaz bence.

Sistem güzel lakin vaktiniz varsa B550 yonga setli anakartları bekleyin derim. PCI-e 4.0 kullanmak istiyorsanız tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…