3600X ve 5700XT sistem toplama

Internette hazır sistemlere bakarak daha uyguna alabilirsiniz hemen hemen aynı parçalar sizinkilerle bulabilirsem link paylaşacağım geçenlerde görmüştüm. Yine üstüne istediğinizi ekleyerek 10000TL'yi bulmaz bence.
Sinerjide çok benzer bir model vardı ancak içeriğini değiştirip fiyatını arttırdılar. Ondan bahsediyor olmalısınız çünkü ben o sistemi alacaktım ve almadan bir gün önce içeriği değişti :)

Sinerjide çok benzer bir model vardı ancak içeriğini değiştirip fiyatını arttırdılar. Ondan bahsediyor olmalısınız çünkü ben o sistemi alacaktım ve almadan bir gün önce içeriği değişti :)

Tam oraya bakıyordum. Şansınıza o zaman sağlık olsun 🙂

Sistem güzel lakin vaktiniz varsa B550 yonga setli anakartları bekleyin derim. PCI-e 4.0 kullanmak istiyorsanız tabii.
Bekleyecek vaktim yok maalesef. Ayrıca B550 yonga seti ilk çıktığında kurdan dolayı çok pahalı gelecektir diye düşünüyorum. İleride geçerim b550ye.
Attığınız sistem de gayet güzel bir sistem ancak seçenek olarak sundukları ekran kartı modellerini araştırınca ısınma problemleriyle karşılaştım. O yüzden gigabyte bana daha mantıklı geliyor.
Alabilirseniz Samsung 860 Evo 500 GB, alamazsanız Kingston HyperX Fury 480 GB, A400 480 GB, Gigabyte gibi modelleri tercih edebilirsiniz.
M.2 isterseniz de Corsair MP510, Adata SX8200 Pro, SX6000... gibi modellere bakın derim.

Bence kasayı da daha iyi bir model alabilirsiniz.
SSD önerilerinizi dikkate alacağım.
Kasa konusunda ise, kasa elime geçti ve ilk izlenimim gayet iyi, sac kalınlığı ve malzeme kalitesi hoşuma gitti.Ön tarafın mesh olmaması dışında bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ki bütün parçalarım gelince de bir kullanıcı yorumu ekleyeceğim foruma. Kasadaki tek soru işareti benim için PSU.

Bekleyecek vaktim yok maalesef. Ayrıca B550 yonga seti ilk çıktığında kurdan dolayı çok pahalı gelecektir diye düşünüyorum. İleride geçerim b550ye.
Attığınız sistem de gayet güzel bir sistem ancak seçenek olarak sundukları ekran kartı modellerini araştırınca ısınma problemleriyle karşılaştım. O yüzden gigabyte bana daha mantıklı geliyor.

SSD önerilerinizi dikkate alacağım.
Kasa konusunda ise, kasa elime geçti ve ilk izlenimim gayet iyi, sac kalınlığı ve malzeme kalitesi hoşuma gitti.Ön tarafın mesh olmaması dışında bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ki bütün parçalarım gelince de bir kullanıcı yorumu ekleyeceğim foruma. Kasadaki tek soru işareti benim için PSU.
Önerilen kartlar Msı'ın en iyi soğutmasına sahip kartlar, böyle düşünmeniz ilginç gerçekten.Umarım seçiminizde pişman olmazsınız.

Önerilen kartlar Msı'ın en iyi soğutmasına sahip kartlar, böyle düşünmeniz ilginç gerçekten.Umarım seçiminizde pişman olmazsınız.

Sayısız yerli/yabancı kaynak araştırması sonucu konuşuyorum, kimseyi yalancı çıkartma gibi bir derdim yok yanlış anlamayın ancak Mech oc modelinde ciddi vram soğutma problemleri var. Evoke modeli ise burada yeterince açık MSI 5700XT Evoke Modeli Çıktı! - Technopat Sosyal

Sayısız yerli/yabancı kaynak araştırması sonucu konuşuyorum, kimseyi yalancı çıkartma gibi bir derdim yok yanlış anlamayın ancak Mech OC modelinde ciddi VRAM soğutma problemleri var. Evoke modeli ise burada yeterince açık MSI 5700XT Evoke Modeli Çıktı! - Technopat Sosyal

Evet eksik parçalar şimdi yerine oturdu. Sizin bahsettiğiniz kartlarda ısınma sorunu var, bu konuda haklısınız ama şu kısmı unutuyorsunuz. QP Gaming XT stoklar dolu olduğu takdirde MSI Radeon RX 5700XT Gaming X ile satılan bir sistem, bu kart şu an da stokta olmadığı için size özelleştirme sayfasında göremiyorsanız. Stoklara geldiği zaman oradan seçebilir ve satın alabilirsiniz.
Eğer 5700XT almak istiyorsanız bu üç kart arasından seçim yapmanızı öneririm.
Adsız.png

Evet eksik parçalar şimdi yerine oturdu. Sizin bahsettiğiniz kartlarda ısınma sorunu var, bu konuda haklısınız ama şu kısmı unutuyorsunuz. QP Gaming XT stoklar dolu olduğu takdirde MSI Radeon RX 5700XT Gaming X ile satılan bir sistem, bu kart şu an da stokta olmadığı için size özelleştirme sayfasında göremiyorsanız. Stoklara geldiği zaman oradan seçebilir ve satın alabilirsiniz.
Eğer 5700XT almak istiyorsanız bu üç kart arasından seçim yapmanızı öneririm.
Eki Görüntüle 559000
Ben de şimdi anladım😄 Bütün sistemi çoktan sipariş geçtim ne yazık ki. Daha önceden görseydim keşke.Neyse yine de bir pişmanlık duyacağımı düşünmüyorum çünkü dediğim gibi fazlasıyla araştırdım. Yine de çok teşekkür ederim :)

Ben de şimdi anladım😄 Bütün sistemi çoktan sipariş geçtim ne yazık ki. Daha önceden görseydim keşke. Neyse yine de bir pişmanlık duyacağımı düşünmüyorum çünkü dediğim gibi fazlasıyla araştırdım. Yine de çok teşekkür ederim :)

Nasıl bir sistem topladınız paylaşır mısınız, bende yakında buna benzer bir 5700XT'li sistem alacağım.

Nasıl bir sistem topladınız paylaşır mısınız, bende yakında buna benzer bir 5700XT'li sistem alacağım.
Konu başlangıcındaki sistem bana ait. Aslında 2 tane bilişimci arkadaşın yardımıyla oluşturdum ancak forumdaki insanların fikirlerine değer veriyorum ve haklılık payları çıkıyor. Açıkçası qp'ye daha önce hiç denk gelmemiştim ondan dolayı da bu sistemi inceleme fırsatı bulamadım. Eğer toplayacaksanız kendi sistemimi tamamladıktan sonra size artı ve eksilerini paylaşabilirim.

Konu başlangıcındaki sistem bana ait. Aslında 2 tane bilişimci arkadaşın yardımıyla oluşturdum ancak forumdaki insanların fikirlerine değer veriyorum ve haklılık payları çıkıyor. Açıkçası Qp'ye daha önce hiç denk gelmemiştim ondan dolayı da bu sistemi inceleme fırsatı bulamadım. Eğer toplayacaksanız kendi sistemimi tamamladıktan sonra size artı ve eksilerini paylaşabilirim.

Zahmet etmenize gerek yok bayım, ama paylaşırsanız da hiç fena olmaz. Şimdiden iyi oyunlar diliyorum size, darısı başıma.😇

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı