3600XT için 4.4GHz voltaj önerisi

İşlemcimi sabit 4.4GHz çalıştırmak istiyorum, çünkü aynı frekansta voltaj oynadığı için sürekli sıcaklık dalgalanıyor. 4.5 all Core mümkün ise o da olur. İşlemcim Ryzen 5 3600XT. 240'lık sıvı soğutma kullanıyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

1.2'den başlayın 0.05 arttırarak deneyin. Eğer sistem açılırsa Prime 95 yapın bir 20-30 dk.

İşlemcimi sabit 4.4GHz çalıştırmak istiyorum, çünkü aynı frekansta voltaj oynadığı için sürekli sıcaklık dalgalanıyor. 4.5 all Core mümkün ise o da olur. İşlemcim Ryzen 5 3600XT. 240'lık sıvı soğutma kullanıyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Soğutucunuz var ise bence önce bir 4.6 GHz 1.3 v deneyin. 1.35Vnin altında bu işi halledemezseniz 4.5 GHz için deneyin. Böyle böyle 1.3v civarlarında stabil bir frekans bulmaya çalışın. Sonra da o frekansı 1.25-1.2 v falan zorlayın. Ama dediğim gibi Max 1.35V u geçmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı