360Hz geçmek ciddi fark yaratır mı?

Daha fazla  
Güncel olarak 144Hz monitör kullanan birisiyim. Valorant'ta yüksek ranklarda oynayan birisiyim. Keyfine oynamıyorum yani. Günde 6-8 saat oynuyorum. Aim ve oyun zekası olarak iyi noktadayım. Aklıma takılan şu 144Hz kullanıyorum, sırf Hz yükseltmek için 360Hz monitör almayı düşünüyorum. Sizce cidden harbi bambaşka bir şeymiş diyebileceğim kadar geçtiğime değer mi? Yoksa para harcamaya değmez mi? Ben çünkü 360Hz geçince cennete düşmüş gibi hissedeceğimi oh be dünya varmış diyeceğimi düşünüyorum öyle bir beklentideyim yani. Abartıyor muyum sizce? Ona göre alacağım çünkü. Bu arada 400+ FPS alıyorum.

Güncel olarak 144Hz monitör kullanan birisiyim. Valorant'ta yüksek ranklarda oynayan birisiyim. Keyfine oynamıyorum yani. Günde 6-8 saat oynuyorum. Aim ve oyun zekası olarak iyi noktadayım. Aklıma takılan şu 144Hz kullanıyorum, sırf Hz yükseltmek için 360Hz monitör almayı düşünüyorum. Sizce cidden harbi bambaşka bir şeymiş diyebileceğim kadar geçtiğime değer mi? Yoksa para harcamaya değmez mi? Ben çünkü 360Hz geçince cennete düşmüş gibi hissedeceğimi oh be dünya varmış diyeceğimi düşünüyorum öyle bir beklentideyim yani. Abartıyor muyum sizce? Ona göre alacağım çünkü. Bu arada 400+ FPS alıyorum.

Peek için ciddi fark yaratır 60 ile 144 arasında bile dünya akıcılık farkı var alacağınız monitörde gosting olmasın yeter

"Güncel olarak 144Hz monitör kullanan birisiyim. Valorant'ta yüksek ranklarda oynayan birisiyim"

Bence sen konuyu doğru oku kardeşim mesaj kasıyorsun burda şuan sadece bir fikrin yok konuyla ilgili.
laf atma manasında sormadım dostum yüksek grafikli oyunlarda ne gibi bi farkı var anlamında sordum yanlış anlaşılma olmuş

Merhaba hocam kendi tecrübelerime istinaden konuya bir açıklık getirmek isterim. Öncelikle geçen ay satmış olduğum evimde kullandığım hususi dizüstü bilgisayarım 144Hz ekrana sahipti ve gayet makul buluyordum onu sattım ve eve masaüstü dizdim şu an 240Hz 2K LG monitörüm var. Çalışmış olduğum şirketim ise 360Hz ekrana sahip bir bilgisayar verdi bana. Dahası var şirkette ki masamda aynı zamanda dev bir 60Hz ekranım mevcut, telefonum ise 120Hz :D

Şimdi söyleyeceğim şu ki; tüm bu yüksek Hz kullanım tecrübelerimin başındayken bir anda yüksek Hz'e sahip ekran gerçekten gözlerime bayram ettirmişti ancak 3-4 günün sonunda gözlerim tamamına alışmışken, özellikle en büyük sıkıntıyı ofiste çekiyordum çünkü önümde çift ekran var ve 360Hz ile 60Hz aynı anda çalışmak adeta zulüm gibi geliyor. Bu yüzden gözüme dinlendirici gözlük bile aldım. Ancak 360Hz'i gerçekten çok başarılı buluyorum özellikle oyunlarda fark yaratıyor ancak bileğin sağlam değilse gerçekten oyunlarda başarı anlamında çok ta fark hissedeceğini düşünmüyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir, sevgiler.
Cevabınız için teşekkürler. 360hz nin farkını göreceğimi düşünüyorum sanırım alacağım

Elbette fark yaratacaktır neden yaratmasın. Ama tabii 60fps den 144fps e geçişin kadar gözle bir fark göremezsin. Ama 144 den 360 a geçtiğin zaman 360hz'in de çok daha akıcı olduğunu da görürsün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı