Hocam aldınız mı acaba? Aldıysanız deneyimlerinizi paylasabilirmisiniz,bende de 5800x var,kasamda Corsair carbide spec delta serisi ...su anda corsair 2500 civarında,msi mag var 2000 civarında
Aynı kasadan kullanıyorum. Arctic’i sığdıramadım o yüzden iade edip Corsair satın aldım dostum. Radyatör kalınlığı diğerlerine göre fazla. Fanlar da eklenince sığmıyor. İyice araştırmanı öneririm. Kullananlar sanırım fanları yukarıya takıyorlardı.
Corsair iCUE H150i Elite Capellix CW-9060051-WW 2400 hepsiburadada siz bundan mi aldınız,kasanin resmini cekip atma sansiniz varmi nasil konumlandirdiniz,ne kadar yer kaplıyor görmek için, ısınma problemi ortadan kalktimi mesela
Corsair iCUE H150i Elite Capellix CW-9060051-WW 2400 hepsiburadada siz bundan mi aldınız,kasanin resmini cekip atma sansiniz varmi nasil konumlandirdiniz,ne kadar yer kaplıyor görmek için, ısınma problemi ortadan kalktimi mesela
Aynı kasadan kullanıyorum. Arctic’i sığdıramadım o yüzden iade edip Corsair satın aldım dostum. Radyatör kalınlığı diğerlerine göre fazla. Fanlar da eklenince sığmıyor. İyice araştırmanı öneririm. Kullananlar sanırım fanları yukarıya takıyorlardı.
Lian Li Biraz F/P gibi sanki hocam kalitesi nasıldır bilginiz var mı? 2 Sene kullandım çöp oldu durumu olmaz değil mi? Çünkü ofiste Arctic 360mm'in ilk versiyonlarından birisi var 4 yıllık falanmış sanırım hala canavar gibi 12900K soğutuyor.
Lian Li Fiyatına baktım baya fazla geldi. İncehesap gaming gecesinde 1800 liraya görmüştüm fiyatı aşağı yukarı bu civarda sandım. 1800 Civarına düşerse fazladan 400-500 lira verip Arctic 360mm almaya değer mi?