37 bin TL'ye R5 5600X ve 4070 sistem alınır mı?

Toplayabilecek bir tanıdığım olsa cidden toplama bilgisayar almayı düşünüyordum ama riske girmek istemiyorum.

RTX 4070 alamazsam büyük ihtimal RX 7800 XT düşünüyorum. Alınır mı sizce?

Bir bilgisayarcıya toplatırsınız veya internet kafeye ama şart değil. 4070-7800XT konusunda kesin bir şey söyleyemiyorum 4070 biraz zayıf kalıyor performans açısından. DLSS-Frame Gen olarak NVIDIA çok önde. 7800XT ucuza geliyorsa onu almak bir tık daha iyi geliyor bana. 7800XT de sam açınca aradaki performans farkı iyice açılacaktır. %5-10 performans farkında NVIDIA derim ama 7800XT bazı oyunlarda çok fark atıyor.

Eğer güzel bir 4070'li sistem bulamazsam bunun ssdsini yükseltip almayı düşünüyorum.Alınır mı yada ekran kartı bana bir sorun yaratır mı?

Aman aman bir indirim yok ama kazıkta yok fiyatı bir tık uygun alınır. Kampanyada beklenebilir. Ekran kartı sorun yapmaz diye kesin bir şey söylemek mümkün değil. Hala forumlarda şu sürücüye geçtim sorunlu diye yorumlar görüyorum. Eskisi kadar olumsuz yorum yok sadece. BIOS güncellemesi, driver güncellemesi ve Windows güncellemelerini zamanında yaparsanız sorun yaşamazsınız.

Darboğaz yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…