37 bin TL'ye R5 5600X ve 4070 sistem alınır mı?

Toplayabilecek bir tanıdığım olsa cidden toplama bilgisayar almayı düşünüyordum ama riske girmek istemiyorum.

RTX 4070 alamazsam büyük ihtimal RX 7800 XT düşünüyorum. Alınır mı sizce?

Bir bilgisayarcıya toplatırsınız veya internet kafeye ama şart değil. 4070-7800XT konusunda kesin bir şey söyleyemiyorum 4070 biraz zayıf kalıyor performans açısından. DLSS-Frame Gen olarak NVIDIA çok önde. 7800XT ucuza geliyorsa onu almak bir tık daha iyi geliyor bana. 7800XT de sam açınca aradaki performans farkı iyice açılacaktır. %5-10 performans farkında NVIDIA derim ama 7800XT bazı oyunlarda çok fark atıyor.

Bir bilgisayarcıya toplatırsınız veya internet kafeye ama şart değil. 4070-7800XT konusunda kesin bir şey söyleyemiyorum 4070 biraz zayıf kalıyor performans açısından. DLSS-Frame Gen olarak NVIDIA çok önde. 7800XT ucuza geliyorsa onu almak bir tık daha iyi geliyor bana

Eğer güzel bir 4070'li sistem bulamazsam bunun ssdsini yükseltip almayı düşünüyorum.Alınır mı yada ekran kartı bana bir sorun yaratır mı?

Eğer güzel bir 4070'li sistem bulamazsam bunun SSD'sini yükseltip almayı düşünüyorum. Alınır mı? Ya da ekran kartı bana bir sorun yaratır mı?

Aman aman bir indirim yok ama kazıkta yok fiyatı bir tık uygun alınır. Kampanyada beklenebilir. Ekran kartı sorun yapmaz diye kesin bir şey söylemek mümkün değil. Hala forumlarda şu sürücüye geçtim sorunlu diye yorumlar görüyorum. Eskisi kadar olumsuz yorum yok sadece. BIOS güncellemesi, driver güncellemesi ve Windows güncellemelerini zamanında yaparsanız sorun yaşamazsınız.

Gaming gen sitesinden şu özelliklere sahip bir hazır sistem almayı düşünüyorum.

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X MPK 4.6GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm.

Anakart: ASUS Prime A520M-K 4600MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 mATX.

Ekran kartı: Galax GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12 GB GDDR6X 192 bit DLSS 3

RAM: XPG Gammix D35 8 GB 3200MHz CL16 DDR4 2X.

SSD: Adata Legend 850 1TB Lite PCI-e gen4 NVMe okuma 5000 – yazma 3200 M.2 SSD.

Kasa: Enermax starryfort SF21 Rainbow temperli cam mesh USB 3.2 mATX siyah cyberbron II 600W 80+ Bronze Gaming kasa.

Bu şekilde özelleştirdiğimde 34K civarına geliyor. Üstüne kalan parayla işlemci soğutucu almayı düsünüyorum. İşlemci sogutucu öneriniz ya da sistem hakkında öneriniz olursa belirtirseniz sevinirim.

Darboğaz yaşarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı