S süleyman kolin Hectopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2020 #1 Bu internet değerleri ile 50 kilobayt saniyede indirme hızı alıyorum. Hiçbir şey inmiyor, normalde çok memnunum internetten. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2020
Bu internet değerleri ile 50 kilobayt saniyede indirme hızı alıyorum. Hiçbir şey inmiyor, normalde çok memnunum internetten.
crazy_vefa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kastamonu 4 Mart 2020 #2 Modem arayüzünün ekran görüntülerini paylaşır mısınız, IP adresleri falan olmayacak şekilde SNR değerleri, DB değerleri falan. Artı 0 Eksi
Modem arayüzünün ekran görüntülerini paylaşır mısınız, IP adresleri falan olmayacak şekilde SNR değerleri, DB değerleri falan.
Prelüd Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 656 Çözümler 3 4 Mart 2020 #3 süleyman kolin dedi: Eki Görüntüle 509198 Bu internet değerleri ile 50 kilobayt saniyede indirme hızı alıyorum. Hiçbir şey inmiyor, normalde çok memnunum internetten. Genişletmek için tıkla... Ben 37 Mbps download ve 3 upload için sol kolumu veririm. Bu arada bu fotoğrafı silip kırpılmışını atmanızı öneririm zira IP adresiniz oldukça açıkta. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2020 Artı 0 Eksi
süleyman kolin dedi: Eki Görüntüle 509198 Bu internet değerleri ile 50 kilobayt saniyede indirme hızı alıyorum. Hiçbir şey inmiyor, normalde çok memnunum internetten. Genişletmek için tıkla... Ben 37 Mbps download ve 3 upload için sol kolumu veririm. Bu arada bu fotoğrafı silip kırpılmışını atmanızı öneririm zira IP adresiniz oldukça açıkta.
F@LC0N Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 209 Çözümler 2 4 Mart 2020 #4 Farklı bir web tarayıcı kullanın ve ondaki indirme değerlerine bakın. Artı 0 Eksi
O ozkanfe Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 116 4 Mart 2020 #5 Torrent steam vb uygulamalarda veya farklı tarayıcıda da aynı hızla mı indiriyor?4 megabaytı geçmesi lazım indirme hızı.Chromeda hız limitleyici de yok bildigim kadarıyla. Artı 0 Eksi
Torrent steam vb uygulamalarda veya farklı tarayıcıda da aynı hızla mı indiriyor?4 megabaytı geçmesi lazım indirme hızı.Chromeda hız limitleyici de yok bildigim kadarıyla.