3700 - 4000 TL'ye sistem toplama

ogzhngng

Hectopat
Daha fazla  
2kY8YN.png

Topladığım sistem bu lütfen gerçekten bilgi sahibi olanlar yorumlasın 1 TL yukarı çıkamam, son çıkan oyunları ultrada oynayabilir miyim? Herhangi bir oyunda kasma olur mu ve toplananlar birbirine uyumlu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel fakat i5 4690k yerine i7 4790 almak daha geleceğe yatırım olur. Ramleri 2x4 cl9 alman, aynı fiyata sinerjiden ssd yi 250 gb alman daha iyi. Bu arada nasıl tutturdum bilmiyorum ama 1 tl aşmışım, umarım 1 tl ek bütçen vardır. :D
Adsız.png

Sistem güzel fakat i5 4690k yerine i7 4790 almak daha geleceğe yatırım olur. Ramleri 2x4 cl9 alman, aynı fiyata sinerjiden ssd yi 250 gb alman daha iyi. Bu arada nasıl tutturdum bilmiyorum ama 1 tl aşmışım, umarım 1 tl ek bütçen vardır. :D
Eki Görüntüle 89914
Valla ibretlik oldu ama canın sağolsun.

Yalnız beyler ben bu sistem üzerinden diyorum yeni sistem önermezseniz sevinirim :D Ben bu topladığım pc ile yeni çıkan oyunları ultrada oynayabilir miyim benim için önemli olan o.

Valla ibretlik oldu ama canın sağolsun.

Yalnız beyler ben bu sistem üzerinden diyorum yeni sistem önermezseniz sevinirim :D Ben bu topladığım pc ile yeni çıkan oyunları ultrada oynayabilir miyim benim için önemli olan o.
Tabiki biz öneri yapıyoruz beğenirsen değerlendirirsin. Güncel oyunları ultra ayarlarda rahat bir şekilde oynatabilir gtx 970. Ancak overclock düşünüyorsan işlemci soğutcusu da alman gerekir.

Tabiki biz öneri yapıyoruz beğenirsen değerlendirirsin. Güncel oyunları ultra ayarlarda rahat bir şekilde oynatabilir gtx 970. Ancak overclock düşünüyorsan işlemci soğutcusu da alman gerekir.
Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin son olarak böyle bir sisteme kaç watt güç kaynağı gerekli ve kasa için fikrimi değiştirdim ZALMAN MS800 PLUS MİDT ATX Kasayı tercih edicem sığar mı içine, bir sıkıntı çıkar mı? Ayrıca işlemci soğutucusunu da atar mısın?

Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin son olarak böyle bir sisteme kaç watt güç kaynağı gerekli ve kasa için fikrimi değiştirdim ZALMAN MS800 PLUS MİDT ATX Kasayı tercih edicem sığar mı içine, bir sıkıntı çıkar mı? Ayrıca işlemci soğutucusunu da atar mısın?
Ne demek tabiki helal olsun. Gtx 970 e 600w gayet yeterli olur, bence kasa tercihini değiştirmeyin ek masrafa gerek yok. İşlemci soğutucusu hyper 212 evo almanızı tavsiye ederim. Gayet sessiz, 4.5 ghz e kadar işinizi görecektir. Eğer imkanın varsa amazondan al 108TL ye denk gelir, sinerjide 146 TL, vatanda 173 TL.

Eki Görüntüle 89914
Dostum sendeki bu samsungevo ssd aşkı başka kimde var bilmem :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı