3700 TL APU sistem önerisi

Bütçe
3700
:D komik 4650 güç olarak tabii daha üstün fakat sadece işlemci gücüne değil grafik biriminede bakın isterseniz ayrıca 4650 Pro modeli yani overclock ve bazı şeyleri yapamazsın.

Bir genelleme yapılmaz ama bazı oyunlar 2-3 çekirdek kullanır bu da tekli çekirdek performansını öne çıkartır.

Genel olaraktan kastım hangisini almak daha mantıklı olarak söyledim.

Şu an alabilecek olsam 1660S almak istiyorum ama fiyat bakımından nakit olarak ödeyemem tek seferde ve yaza kadar da bilgisayarsız durmak istemiyorum.
İleride ekran kartı takacakmış çünkü arkadaş.

:D komik 4650 güç olarak tabii daha üstün fakat sadece işlemci gücüne değil grafik biriminede bakın isterseniz ayrıca 4650 Pro modeli yani overclock ve bazı şeyleri yapamazsın.

CS:GO en çok işlemciye yüklenen oyunlardan biri oyuna göre değişir ama tekli çekirdek performansı önemli.

Ya reis sen genelleme yapılmaz demişsinde sonuçta ben ikisinden birini alacağım hangisini almalıyım sonuç olarak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı