3700 TL ileriye dönük APU Sistem Tavsiyesi

Bütçe
3000-3700₺
İlk olarak APU sistem için bu fiyatlar çok pahalı. Size önerim, bütün sistemi sıfır dizip, ikinci el bir GTX 750 ti ya da GTX 760 almanız. 250-300 TL arasında çok rahat bulursunuz. En az sizin dahili GPU kadar performans verirler. Madem ileriye dönük olacak, APU'ya para vermek çok mantıksız. Bütçeniz 3700 olduğu için söylüyorum bunu. Kasa modelini CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB Tempered Glass 550W 80+ ile değiştirebilirsiniz. Bu şekilde bir sistem toplarsanız, çok daha verimli olur ilerisi için.
1.png
1.png

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    19,8 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Arkadaşlar teşekkür ederim ama ben ekran kartsız iyi bir apu sistem toplamak istiyorum işlemci sıkıntı değil sonradan değişir anakart kasa ve ramlerim iyi olsun daha sonradan iyi bir ekran kartı ekleyeceğim zaten gerekirsede işlemciyide değiştireceğim

Herkes o paraya APU alınmaz, daha iyi sistem alırsın diyor. Öneriler sunuyor. Madem takmayip illa APU alacaksin niye yardim amacli konu aciyorsun ki? APU 4 çekirdekli işlemci, ilerde sikinti cekeceksin ve gereksizce masraf çıkartacaksın. Ne gerek var?
Özür dilerim kafam pek yerinde değil fiyatlar standartlar yüzünden göçmüş durumdayım apu sistemden vazgeçirdiniz beni teşekkürler

Arkadaş işlemciyi de ileride değiştireceğini belirtmiş. O fiyatta APU almaz diyor herkes ama APU aldığında tüm para o işlemciye gitmiyor, diğer parçaları yine kaliteli alacak ve ileride elindeki işlemciyi çıkarıp işlemci+ekran kartı ekleyecek. Daha iyi sistem dediklerinizin hepsinde bir şeylerden kısıp ekran kartına ekliyorsunuz. İleride bütçe ayırabilecekse bırakın ekran kartsız dizebileceğinin en iyisini dizsin şu an.

Bir seyden kisin demiyoruz ki, APU yerine R5 3600 alip idarelik bir ekran karti takip yoluna devam eder, ilerde de iyi bir ekran karti ekler. Ya da 4000 TL'ye cok iyi sistemler var. APU alinca bir de ilerde islemci masrafina girmiş olacak. Tabi kendi karari ama ekstra masrafa gerek yok bence.

Özür dilerim kafam pek yerinde değil. Fiyatlar,standartlar yüzünden göçmüş durumdayım. Apu sistemden vazgeçirdiniz beni teşekkürler.

Dostum öncelikle özür dilenecek bir durum söz konusu değil, güzel bir bütçen var ve bunu doğru kullanmanı istiyoruz. Para yine senin paran. Cebinden daha fazla para çıkmaması için söylüyoruz. 2000 TL civarı APU sisteme para verilir bu devirde. 4000 gibi bir rakama çıktığın zaman, özellikle ekran kartı sonra eklenecekse bu demek oluyor ki senin sistemin üst düzey olmalı. Gidip anakarta 1000 TL verip, APU sistem kullanmak insanı üzer.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı