3700 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Mustafa K2

Megapat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar en iyi şekilde yardımcı olabilmeniz için detaylı yazacağım.

Sistem oyun için olacak, Solidworks ve Autocad'i kasmadan açsın yeter.
Monitör en az 21.5 inç olmalı Full HD 75 Hz tercihim
HDD'den SATA 3 ve 7200 RPM olduğu sürece kısabilirsiniz 256 GB bile olur.
Ben bir türlü toplayamadım işlemci ve ekran kartı hariç her şey den kısabilirsiniz.
1050 Ti 4 GB i3 8100 yapmak istiyorum ama beceremiyorum bir türlü.
Teknobiyotik dışında bütün sitelerden toplayabilirsiniz.
Şimdiden herkese teşekkürler.
Yaptığım sistem güzel olmadı gibi.

1528205891375.png

Son düzenleyen: Moderatör:
250 GB sizin için ideal ise HDD yerine SSD tercih etmenizi öneririm.
Ekran kartını bu linkten alabilirsiniz.
GALAXY GeForce GTX 1050 Ti EXOC Beyaz 4GB GDDR5 Ekran Kartı 50IQH8DVP1WK - Nanokatalog

Nanokatalog güvenilir bir mağazadır. Ancak Türkiye stoklarında olmayan ürünlerin gelmesi 1 ay sürebiliyor. Arayıp Türkiye stoklarında var mı yok mu teyit ettiriniz.
Ayrıca Nanokatalogdaki ürünler İthalatçı garantilidir. Türkiye garantisi mevcut değildir.
Siteden garanti hakkında daha detaylı bilgi alabilirsin.

Ayrıca kasa kaliteli değil. Güç kaynağı kronik sorunlu bir seriden.
Cooler Master MasterBox Lite 5 500W 80 Plus USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa | ITOPYA
İkisini beraber alabileceğin bir ürün.
Galax GTX 1060 OC 3GB Bulk DVI HDMI DP GDDR5 Ekran Kartı 60NNH7DSL9CKB - Nanokatalog
400 TL daha fazlasına bunu alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
250 GB sizin için ideal ise HDD yerine SSD tercih etmenizi öneririm.
Ekran kartını bu linkten alabilirsiniz.
GALAXY GeForce GTX 1050 Ti EXOC Beyaz 4GB GDDR5 Ekran Kartı 50IQH8DVP1WK - Nanokatalog

Nanokatalog güvenilir bir mağazadır. Ancak Türkiye stoklarında olmayan ürünlerin gelmesi 1 ay sürebiliyor. Arayıp Türkiye stoklarında var mı yok mu teyit ettiriniz.
Ayrıca Nanokatalogdaki ürünler İthalatçı garantilidir. Türkiye garantisi mevcut değildir.
Siteden garanti hakkında daha detaylı bilgi alabilirsin.

Ayrıca kasa kaliteli değil. Güç kaynağı kronik sorunlu bir seriden.
Cooler Master MasterBox Lite 5 500W 80 Plus USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa | ITOPYA
İkisini beraber alabileceğin bir ürün.
Bende SSD tercih etmek istiyorum ama fiyatı düşük tutmak için 250 GB HDD yeterli.
Bir sorum olacak sizin attığınız ekran kartı mı daha iyi yoksa bu mu Asus PH-GTX 1050TI-4G 4GB 128Bit GDDR5 Gaming (Oyuncu) Ekran ikisinin de fiyatı aynı.

Bende SSD tercih etmek istiyorum ama fiyatı düşük tutmak için 250 GB HDD yeterli.
Bir sorum olacak sizin attığınız ekran kartı mı daha iyi yoksa bu mu Asus PH-GTX 1050TI-4G 4GB 128Bit GDDR5 Gaming (Oyuncu) Ekran ikisinin de fiyatı aynı.
Benzer performansı verirler.
Ama çift fanlı model alınmasını öneririm.
Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 4ms (Analog+HDMI) Full HD Fiyatı
Bunu almanı öneririm.
G.Skill 8GB RipjawsV Kırmızı 3000mhz CL15 DDR4 Ram (F4-3000C15S-8GVRB)
Bunu tercih et.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı