3700 TL monitör önerisi

Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart; asrock b550m hdv
işlemci; r5 5600
Ekran kartı; asus dual rx6600 8gb
Ram bellek; gskill flarex 2x8 3200mhz cl16
kasa+psu; msi forge mag 100A
Meslek
yapı denetim şefi
Mühendislik çizimleri ve FPS tarzı oyunlar için alacağım. Ricamdır Teknosa, MediaMarkt ve Vatan Bilgisayar harici internet sitesi linki atmayınız. Bekleyecek zamanım yok. 144 Hz veya üstü kabulüm. Samsung Odyssey G3 var şu anda aklımda. Önerilerinizi bekliyorum.

Her cuma akşam 10 da gsming gecesinde G3 çıkıyor 3200 TL idi. 24 inç olanını alabilirsin. İncehesap hem satış sonrası desteği hem ürünlerin sıfır kapalı kutu gelmesi açısından en iyi sitelerden birisi. Yarın akşam 10 da alabilirsin pazartesi salı elinde olur. Bugğn aldım yarın gelecek diye aceleye gelmesin.

Her cuma akşam 10 da gsming gecesinde G3 çıkıyor 3200 TL idi. 24 inç olanını alabilirsin.
hocam yarın akşama kadar elime geçmesi gerekiyor. ve online olarak satın alamayacağımı da belirttim. teşekkür ederim. konularda genelde g3 önerilmemiş alternatif ürün istiyorum.

Oddsey G3 almayın hocam. Ağır ghosting sorunlu.

Philips 24m1N3200ZS 24"165 Hz monitör nasıl acaba? IPS panel 165Hz. Teknosa üzerinde.

@ahmetcn1 LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz FHD HDMI DP FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hocam bahsettiğiniz mağazalara bulabilirseniz alın.

LG bütçemi aşıyor fakat güzel ürünmüş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı