3700 TL Render ve oyun sistemi

Aslında benim bahsettiğim öyle ağır render değil. Video editleme + sıkıştırma yani galiba giriş seviye oluyor

GTX 980 yerine, iki adet GTX 970 hem daha ekonomik (ileriye dönük) hemde performanslı oluçakdır. İşlemci içinse bir kaç aya kadar yeni BROADWELL çıkıçak bekleyin derim.

İki adet GTX970 mi? Afedersiniz de, SLI yapıp neyi kanıtlayacak bu arkadaş? 3700TL bütçede 2400TL ekran kartına ayırmak niye? Broadwell 2015'in ortalarında çıkacak ve fiyatları hayli uçuk olacak. Parası olan alacak yani.

Masaüstü için Broadwell beklenmez zira Broadwell'in hedef kitlesi masaüstü değil. İlla bekleyecekseniz 2015 ortalarında çıkacak olan Skylake serisini bekleyin.

Render olayından bahsediyoruz GTX 780, GTX 770'den sadece % 17 daha hızlı yanlış hatırlamıyorsam bu adam neden 700-800 TL fazla ödesin %17 için 200 TL fazla ekleyip 2 adet GTX 770 daha mantıklı değilmi. Ayrıca okadar pahalı olmuçak BROADWELL oçak ayında'da tanıtımı yapılaçak. 14 Nm tasarım düştükçe maliyet azalır ama İNTEL bize yansıtırmı orası muamma.

Tabii oem seçimi kişiden kişiye değişir ama bir kaç parça hariç yukarda sıraladığın sistemin arkadaşın istediği özellikler için en doğru sistem olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca sli yaptığınız kartlarda yüzde 50 fazla performans alıyoruz ve arkadaşın yapmak istediği render işleri için sadece tek başına gtx 970 yeterlidir 2.ci bir gtx 970 gerek yok. Ve broadwell işlemcilerinin ilk çıkan partilerini almamanızı öneririm her zaman ilk çıkan sürüm hatalı olur bekleyin hataları görün versiyon 2 sürümlerine sahip olun fiyat konusunda bende aynısını düşünüyorum broadwell baya yüksek fiyatta olacak hala hazırda piyasada haswell, haswell refresh cpu lar tonla onlar erimeden broadwell'in fiyatı düşmez geleceğe yatırım için broadwell mimarisini destekleyen bir anakart alıp 1 buçuk 2 sene haswell refreh mimarili işlemciyi kullanıp elden çıkarttıkdan daha sonra broadwell işlemciye geçilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son olarak böyle bir sistem seçtim ben düşünceleneriniz nelerdir acaba?

Lazım olursada ilerki zamanlarda ekstra 1 tb hdd veya ssd ekliyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
BarbarLee,Neutral'ın önerdiği sistemi alın. Dört dörtlük bir sistem önermiş. Talon almanızı önermiyorum. Ben kullanıyorum ve almayın. Şuan ki fiyatı ile hiç ama hiç hakketmiyor parasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…