3700 TL Render ve oyun sistemi

Tamam ozaman yardımlarınız için teşekkür ederim bütçeyi biraz geçtiğim için yaklaşık 1 aya alırım sistemi son hali şöyle oldu 230t'nin turuncu versiyonunu seçtim ve monitöru değiştirdim. Eğer seçtiğim monitör sizin seçtiğinizden daha kötüyse söylerseniz sevinirim.
Ayrıyetten 1 aya msi gtx 970 gelir büyük ihtimalle onu alırım o zamana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi en son olarak şu hale getirdim artık değiştirmem heralde nasıl olmuş?
sistemm.png

Arkadaşlar malum uzun süre kullanacağım sisteme bir türlü karar veremedim 2 sistem göstereceğim acaba hangisi daha iyidir?
Bu arada yardım eden herkese teşekkür ederim :)
Sistem1: sistemm.png

Sistem2: sistemm2.png

Ben 1. sistemi öneririm. İkinci sistemde işlemcide ''K'' ibaresi var ama anakart ''H'' serisi olduğundan OC desteklemiyor. Kasa ve PSU'yu ayrı almak çok daha mantıklı :)

Ben 1. sistemi öneririm. İkinci sistemde işlemcide ''K'' ibaresi var ama anakart ''H'' serisi olduğundan OC desteklemiyor. Kasa ve PSU'yu ayrı almak çok daha mantıklı :)
Hmm öncelikle yardımın için tekrar teşekkür ederim fakat birde şöyle bir sistem çıkardım ortaya buna ne dersin :D
Önceki sistem 1'mi yoksa bumu:
sistemm2.png

@Hiko @Silinen üye

Öncelikle o kasa hakkında pek bir bilgim yok. Ama gerçek 600W vermediğini duymuştum. 432W veriyor 12V kanalından. Artı olarak çok çirkin bir kasa. Önceki kasa ve PSU çok ama çok daha iyidir. Bence OC yapmanıza gerek yok. i7 4790 gibi bir işlemci uzun süre size yeterli olacaktır. Yine de @Neutral hocamın da görüşlerini al. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı