3700 TL Render ve oyun sistemi

Evet, ACX 2.0 modeli ama referans tasarım. Şu anda EVGA düşünmek için çok erken.

Evet, ACX 2.0 modeli ama referans tasarım. Şu anda EVGA düşünmek için çok erken.
Tamam tekrar teşekkür ederim ozaman bilgilendirdiğin için.

@Silinen üye Birşey daha sorucaktım sistemi alacağım zaman asus veya msi gtx 970 modelleri stokta olmassa onların yerine Zotac GTX970 AMP! Omega Edition alırsam sorun olurmu acaba?

Zotac tercih etme derim. MSI veya ASUS arasında gidiş yap.

Bence ekran kartını şimdi almayın bekleyiniz Evga dışında Asus yada Msi'ın grafik kartları stoklara girdiğinde bu ikisinden birisi olursa daha iyi olur diye düşünmekteyim.Mümkünse Gtx 970 strx almanız daha iyi olacaktır.Ayrıca pc expres slotlarına ileri ki tarihlerde takabileceğiniz ürünleri de düşünün güç kaynağını biraz daha yüksek tutabilirsiniz yada ileride belki Sli yapmak isteyebilirsiniz.Güç kaynağı konusunda 80 plus bronze, silver ve gold ibaresi olanları seçmeniz sisteminiz için daha iyi olacaktır.

Sistemi yaklaşık 20 güne alacağım son olarak şuna karar verdim nasıldır acaba? Ayrıyetten 20 güne kadar sizce msi gtx 970 stoklara gelirmi?
Sistem:
@Silinen üye

Önerdiklerin doğrultusunda sistemi şöyle yaptım ayrıyetten işlemci soğutucu vb kasaya sığarmı acaba sıkıntı olmaz değilmi bu kasa ile bileşenler?

@Silinen üye

Kasanın 360mm VGA boşluğu var, gayet geniş yani. Rahatlıkla sığar.
Hyper 212 Evo gibi soğutucular rahatlıkla sığıyor, o rahat sığar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…